· · Коментари: 0

Ово су НАЈСРЕЋНИЈИ ДАНИ У ЈУНУ за сваки хороскопски знак: Шта нам доноси први месец лета?

Који је ваш срећан дан у јуну 2023. године?

1685869630_shutterstock_2146570527.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован: недеља, 4. јун

Одмах на почетку месеца очекује вас нова прилика за раст. Пун Месец у Стрелцу подстиче вас да изађете из своје зоне удобности и напустите старе обрасце. Ако сте довољно храбри да кренете новим путем, универзум ће вас веома наградити.

Бик: недеља, 11. јун

Када се ретроградни Плутон врати у знак Јарца, то је ваша прилика да погледате свој живот из нове перспективе. Ово ће вам омогућити да постанете свеснији својих образаца и схватите шта би требало да буде ваш следећи корак.

Близанци: недеља, 18. јун

Понекад заборавите колико сте посебни. Кретање ретроградног Сатурна у знак Риба ће вам помоћи да постанете свесни своје унутрашње снаге. Сетићете се шта је ваша мисија и колико је важно следити позив своје душе.

Рак: недеља, 18. јун

Сатурнов прелазак у знак Риба такође ће вам помоћи да откријете своју унутрашњу снагу. То ћете посебно осетити у области односа, јер ћете стећи посебно самопоуздање и храброст да поставите јасне границе и борите се за своје благостање.

Лав: Петак, 30. јун

Ретроградни Нептун ће вас упутити да тражите истину. Понекад не знате тачно шта желите и у ком правцу идете, али сада је време да закорачите на прави терен, откријете своје аутентичне вредности и постанете свесни ко сте заиста.

Девица: понедељак, 19. јун

Када се Јупитер у Бику усклади са Сатурном у Рибама, то је јединствена прилика за вас да окренете ново поглавље у свом животу. Обећава вам се могућност раста, али само ако верујете себи и следите сопствену интуицију.

Вага: недеља, 11. јун

Понекад вам је тешко да изразите своја осећања јер се плашите да ћете некога повредити. Меркур у знаку Близанаца вам помаже да наглас говорите о ономе што мислите и осећате. Ово доноси позитивне промене у вашим односима.

Шкорпија: четвртак, 22. јун

Када Јуно, астероид уговора и договора, пређе у знак Рака, то вам доноси јединствену прилику: можете добити понуду за нови посао или унапређење, или можете одлучити да се посветите посебној особи на личном фронту.

Стрелац: уторак, 6. јун

Венера прелази у страственог Лава, омогућавајући вам да пронађете своју унутрашњу ватру и још више се фокусирате на своју страст. Немојте се плашити да се потпуно посветите својим сновима, чак и ако то значи огромну промену.

Јарац: среда, 21. јун

Понекад сте толико заузети свим својим обавезама да заборавите на себе. Када астероид Церес пређе у знак Ваге, охрабриће вас да себе ставите на прво место и коначно бринете о себи.

Водолија: среда, 21. јун

И ви ћете осетити утицај Церере у знаку Ваге, али ћете га највише приметити у области веза. Ово је време да се фокусирате на везе које вам највише значе и откријете начине да их боље негујете у будућности.

Рибе: недеља, 4. јун

Пун Месец у Стрелцу подстиче вас да направите места за раст и обиље у свом животу и да почнете озбиљније да следите своје снове. Прихватите нове прилике које вам се пружају и схватите да заслужујете све лепо што вас чека.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.