· · Коментари: 0
АСТРО

Парфем према хороскопском знаку: Лаву купите најбољи, Водолији егзотичан, а само једном знаку ШАНЕЛ 5

Стрелац воли да експериментише са парфемима, за разлику од Јарца који бира класику.

1620653325_depoMaslinovoUlje.png
Фото: Депозитфото

 Ован

Овнови одишу сензуланошћу и снагом и битно има је да мирис открива њихов карактер. Њима не пристају сладуњаве мирисне ноте већ јаки и одважни перфеми. Они који остављају утисак исто као и Ован када се појави у просторији. Јако им је битно како изгледа и сама бочица парфема. Марке парфема који пристају Овну су: "Армани" и "Гучи Версаће".

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Бик

Бик сам по себи не воли да привлачи пажњу и исто тако бира и мирисе. Њима није битно да мирис буде јак, упечатљив, већ да на првом месту буде квалитетан и да буде ненаметљив. Сматарју да баш та ненаметљивост истче њихову сензуалност и јачину. Марке парфема које пристају Бику: "Есте Лаудер", "Армани", "Ив Сен Лоран" (Опиум).

Бик једини зна да носи "Опијум", Блитанац воли пратичне, а Рак нежне.

Близанци

Они су комунаикативни и енергични. Како су стално у покрету и не држи их место потребаним је парфем који може да испрати темпо њиховог живота. Парфем треба да буде практичан, постојан и да се умерено осећа. Прави избор за њих би био "Долче&Габана" (Лајт блу).

Рак

Они су најемотивнији хороскопски знак и них покреће љубав такође и мириси. Умеју да делују тајанствено и затворено и по тој основи бирају парфеме. Битно има је да парфем има такву мисрисну ноту која осликава њихову танану душу. Избора парфема за Рака може да буде: "Калвин Клајн" (Еуфорија).

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Лав

То је настраственији хороскопски занак. Поред те особине карсе га амбициозност, јачина и јака енергија. По то избору бирају и парфеме. То су јаки доминантни парфеми који морају да остављају утисак и да се дуго памте. Као и Овну јако им је битно како изгледа бочица и да је луксузно упакована. Воле нове парфеме јер воле да миришу како нико не мирише.Избор за Лавове може да буде: "Бос", "Армани" и "Диор".

Лаву је најважнији изглед бочице! Девици нешто специфично попут парфема "Гучи 2"

Девица

То је свакако специфичан знак. Они су префекционисти и са истанчаним умусом и мирисом. Њихов мозак савршено ради и воле прецизносз, систематичност и одмереност. Тако и бирају парфеме. Није им битна цена нити марка парфема. Он једноставно мора да буде специфичан и оригиналан какве су и оне. Њих привлаче мириси цвећа, воћа и цимета. Избор парфема за Девице је свакако "Гучи 2".

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Вага

Имају веома истанчан мирис и не одлучују се лако за парфем. Као и за све у животу навикли су да вагају. Потребно им је мало више времена да одаберу парфем али када га одаберу скоро заувек му остају верни. Воле јаке и чеисте мирисе и често ће се одлучити за опробану варијанту. Парфем који пристаје Ваги: "Шанел" и "Хуго Бос".

Вага не мења парфеме, Шкорпија бира јаке, а Стрелац експериментише.

Шкорпија

Он је мистична и тајанствена. Воли јаке и опоре мирисе а који су уједно и мистични. Шкорпија воли да се појави у облаку парфема и да сви знају да је баш она ушла у просторију. Парфем који она оадабере савршено га носи. Избор свакако може да буде "Диор" (Поисон).

Стрелац

Они су ведар и оптимистични знак који је увек спреман да експериментише у животу па је тако и са избором парфема. Нема омиљен парфем и воли да шара када су парфеми у питању. Привлаче их скоро све мирисне ноте ако се пронађу у њима.Избор може да буде: Диор. Роберто Цавалли а пошто нису оптерећени ценама и маркама могу да дођу у обзир и прафеми новије генерације као што је Јеннифер Лопез -Ливе.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Јарац

Одмерени, хладни и свакако ненаметљиви. Воле чисте и прецизне ноте. Парфеме који су на првом месту квалитетни па тек онда скупи. Као и Вага определиће се за класику. Такође, не воли да мења парфеме. За читав живот Јарац је у стању да користи један до два парфема. Избор за Јарчеве: "Мис Диор" или "Шанел 5".

Јарцу купите квалитетан, Водлији егзотичан, а Риби свеж.

Водолија

Знак будућности, иновација , знак који руши предрасуде.  Бира парфем само онај који њој одговара. И да јој се скрене пажња да је можда јак или непримерен парфем њу то не занима. Увек је само како она жели и каже. Свакао су храбри и самостални. Воле егзотичне мирисе. Избор може да буде: "Калвин Клајн (Обсешн). 

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

Рибе

Они су вечити сањари и заувек ће бити у потрази за савршеним тренутком. Њихов парфем има савршену ноту љубави, духовности. Оне воле дубине и јаке емоције. Не воле тежину па ће њихов избор парфема бити парфем који мирише на лепо и чисто. Одаје дах слободе и љубави. Избор парфема за Рибе : "Долче Габан", "Давидов" (Кул вотер).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.