Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Parfem prema horoskopskom znaku: Lavu kupite najbolji, Vodoliji egzotičan, a samo jednom znaku ŠANEL 5

Strelac voli da eksperimentiše sa parfemima, za razliku od Jarca koji bira klasiku.

1620653325_depoMaslinovoUlje.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

 Ovan

Ovnovi odišu senzulanošću i snagom i bitno ima je da miris otkriva njihov karakter. NJima ne pristaju sladunjave mirisne note već jaki i odvažni perfemi. Oni koji ostavljaju utisak isto kao i Ovan kada se pojavi u prostoriji. Jako im je bitno kako izgleda i sama bočica parfema. Marke parfema koji pristaju Ovnu su: "Armani" i "Guči Versaće".

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Bik

Bik sam po sebi ne voli da privlači pažnju i isto tako bira i mirise. NJima nije bitno da miris bude jak, upečatljiv, već da na prvom mestu bude kvalitetan i da bude nenametljiv. Smatarju da baš ta nenametljivost istče njihovu senzualnost i jačinu. Marke parfema koje pristaju Biku: "Este Lauder", "Armani", "Iv Sen Loran" (Opium).

Bik jedini zna da nosi "Opijum", Blitanac voli pratične, a Rak nežne.

Blizanci

Oni su komunaikativni i energični. Kako su stalno u pokretu i ne drži ih mesto potrebanim je parfem koji može da isprati tempo njihovog života. Parfem treba da bude praktičan, postojan i da se umereno oseća. Pravi izbor za njih bi bio "Dolče&Gabana" (Lajt blu).

Rak

Oni su najemotivniji horoskopski znak i nih pokreće ljubav takođe i mirisi. Umeju da deluju tajanstveno i zatvoreno i po toj osnovi biraju parfeme. Bitno ima je da parfem ima takvu misrisnu notu koja oslikava njihovu tananu dušu. Izbora parfema za Raka može da bude: "Kalvin Klajn" (Euforija).

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Lav

To je nastrastveniji horoskopski zanak. Pored te osobine karse ga ambicioznost, jačina i jaka energija. Po to izboru biraju i parfeme. To su jaki dominantni parfemi koji moraju da ostavljaju utisak i da se dugo pamte. Kao i Ovnu jako im je bitno kako izgleda bočica i da je luksuzno upakovana. Vole nove parfeme jer vole da mirišu kako niko ne miriše.Izbor za Lavove može da bude: "Bos", "Armani" i "Dior".

Lavu je najvažniji izgled bočice! Devici nešto specifično poput parfema "Guči 2"

Devica

To je svakako specifičan znak. Oni su prefekcionisti i sa istančanim umusom i mirisom. NJihov mozak savršeno radi i vole preciznosz, sistematičnost i odmerenost. Tako i biraju parfeme. Nije im bitna cena niti marka parfema. On jednostavno mora da bude specifičan i originalan kakve su i one. NJih privlače mirisi cveća, voća i cimeta. Izbor parfema za Device je svakako "Guči 2".

Pročitajte još: Kako je nastala bolest BOGATIH DAMA? Prva dama SAD imala je modne hirove zbog koji su mislili da je LUDA!

Vaga

Imaju veoma istančan miris i ne odlučuju se lako za parfem. Kao i za sve u životu navikli su da vagaju. Potrebno im je malo više vremena da odaberu parfem ali kada ga odaberu skoro zauvek mu ostaju verni. Vole jake i čeiste mirise i često će se odlučiti za oprobanu varijantu. Parfem koji pristaje Vagi: "Šanel" i "Hugo Bos".

Vaga ne menja parfeme, Škorpija bira jake, a Strelac eksperimentiše.

Škorpija

On je mistična i tajanstvena. Voli jake i opore mirise a koji su ujedno i mistični. Škorpija voli da se pojavi u oblaku parfema i da svi znaju da je baš ona ušla u prostoriju. Parfem koji ona oadabere savršeno ga nosi. Izbor svakako može da bude "Dior" (Poison).

Strelac

Oni su vedar i optimistični znak koji je uvek spreman da eksperimentiše u životu pa je tako i sa izborom parfema. Nema omiljen parfem i voli da šara kada su parfemi u pitanju. Privlače ih skoro sve mirisne note ako se pronađu u njima.Izbor može da bude: Dior. Roberto Cavalli a pošto nisu opterećeni cenama i markama mogu da dođu u obzir i prafemi novije generacije kao što je Jennifer Lopez -Live.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Jarac

Odmereni, hladni i svakako nenametljivi. Vole čiste i precizne note. Parfeme koji su na prvom mestu kvalitetni pa tek onda skupi. Kao i Vaga opredeliće se za klasiku. Takođe, ne voli da menja parfeme. Za čitav život Jarac je u stanju da koristi jedan do dva parfema. Izbor za Jarčeve: "Mis Dior" ili "Šanel 5".

Jarcu kupite kvalitetan, Vodliji egzotičan, a Ribi svež.

Vodolija

Znak budućnosti, inovacija , znak koji ruši predrasude.  Bira parfem samo onaj koji njoj odgovara. I da joj se skrene pažnja da je možda jak ili neprimeren parfem nju to ne zanima. Uvek je samo kako ona želi i kaže. Svakao su hrabri i samostalni. Vole egzotične mirise. Izbor može da bude: "Kalvin Klajn (Obsešn). 

Pročitajte još: Prošlo je više od pola veka, a ni traga ni glasa od njih: Troje mališana su jednog jutra otišli na plažu i više se nikada nisu vratili (VIDEO)

Ribe

Oni su večiti sanjari i zauvek će biti u potrazi za savršenim trenutkom. NJihov parfem ima savršenu notu ljubavi, duhovnosti. One vole dubine i jake emocije. Ne vole težinu pa će njihov izbor parfema biti parfem koji miriše na lepo i čisto. Odaje dah slobode i ljubavi. Izbor parfema za Ribe : "Dolče Gaban", "Davidov" (Kul voter).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas