Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет хороскопских знакова који верују у ПРАВУ љубав: Они не воле лежерне односе и чекају ПОСЕБНУ особу

Да ли сте међу њима?

1673787311_Foto-Shutterstock-astrologija.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Иако се начин љубавних састанака и излазака увелико променио, и даље постоје људи који верују да права љубав постоји и чекају своју посебну особу. Они су велики романтичари и не воле лежерне „дејтове“ ни односе. Према астрологији, постоји пет хороскопских знакова који су велики романтичари, како преноси Пинквилла.

Бик

Бикови верују у озбиљне, дуготрајне везе. Они више воле ући полако у везу и желе стварно да се заљубе пре него што ствари подигну на следећи ниво.

Стрелац

Док не пронађу ону посебну особу, Стрелци не улазе у везе. Не верују у повремена дружења и комбинације, а спремни су доживотно, ако је потребно, чекати своју једину истинску љубав.

Прочитајте још: Недељни хороскоп од 16. до 22. јануара: Пред Овновима ПУНО ИЗАЗОВА, Јарац мора да буде ОПРЕЗАН СА КОЛЕГАМА НА ПОСЛУ

Јарац

Јарчеви су одувек романтичари. Заљубе се тешко и интензивно. Обожавају састанке и вечере уз свеће. Увек су спремни да испуне сваку жељу свог партнера.

Водолија

Желе бити изненађени даровима и писмима усред дана. Не разумеју нов начин састанака и желе бити потпуно посвећени својој романтичној вези.

Рибе

Желе да уживају ​​у романси и ​​у малим тренуцима, уместо да пожурују целу ствар. Воле да се ствари споро одвијају и желе интимну и дугорочну везу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas