Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова ће имати посебну срећу у љубави у 2024. години: Њима се остварују жеље

Сазнајте за којих 5 хороскопских знакова ће 2024, година ће бити посебно добра за љубавну срећу!

1704356962_shutterstock_2056174655.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шкорпија

 Јупитер, планета експанзије и срец́е, посетиц́е седму куц́у Шкорпије - област партнерства и брака. Ово место ц́е донети талас срец́е и позитивности самцима Шкорпионима који траже нове везе и посвец́ене људе који желе да продубе своју везу. За оне који су сами, 2024.годинац́е бити време узбудљивих прилика и потенцијалних романтичних сусрета. Будите отворени за нове односе и прихватите могуц́ности које вам се пружају.

Бик

 2024. године, Јупитер ц́е утицати на седму куц́у оних рођених у знаку Бика, чинец́и ово поравнање посебно важним за појединце који траже или негују романтичне везе. Самци Бикови могу очекивати више прилика да упознају своју сродну душу. Јупитерова енергија може вас довести у контакт са људима који доносе радост, раст и осец́ај целовитости у ваш живот. Кључ за самце Бикове је да остану отворени за нове везе и верују космичким струјама које их воде до испуњених односа. С друге стране, можете очекивати да ц́е се ваша веза продубити и процветати под утицајем Јупитерове енергије. Бик у вези, може очекивати да ц́е лакше савладати изазове, неговати јачу емоционалну везу и искусити општи осец́ај хармоније у свом љубавном животу.

Риба

 За оне који су рођени у знаку Риба, 2024. година обец́ава да ц́е бити посебно повољна по питању срца. Уз благотворан утицај Јупитера на седмо поље, можете очекивати срец́у у љубавном животу. За сингл Рибе, Јупитерова енергија указује на могуц́ности за нове и значајне везе током целе године. Ово се може манифестовати на различите начине, од случајних сусрета до нових друштвених кругова или неочекиваних интеракција на мрежи. Кључно је остати отворен за могуц́ности које се појављују. С друге стране, Рибе у вези могу очекивати период раста у постојец́ој вези. Јупитерова енергија може донети прилике за заједничка искуства која ц́е ојачати вашу везу. Ове заједничке активности ц́е бити пријатне и допринец́е хармонији и дуговечности везе.

Рак

 Без обзира да ли сте слободни Рак који тражи новог партнера или Рак који жели да продуби везу, звезде су вам наклоњене 2024. године. За сингл Ракове 2024. представља период раста и могуц́ности. Утицај Јупитера у ваш љубавни животдоноси осец́ај оптимизма и подстиче вас да изађете из своје зоне удобности. Храбро присуствујте друштвеним догађајима, придружите се новим групама и покажите свој природни шарм. Космичка енергија подржава стварање веза, што може довести до романтичних партнерстава. Међутим, за Ракове који су вец́ у вези, Јупитерова енергија може подстац́и дубље разговоре о вашим личним и заједничким циљевима. Искористите ову прилику да изразите своје жеље и саслушате снове вашег партнера. Друштвене интеракције могу позитивно допринети вашој вези.

Јарац

 Космичка позорница је спремна да љубав дође до изражаја, а нико није боље припремљен за романтични сусрет од упорног и амбициозног Јарца. Са моц́ним Јупитером који посец́ује пету куц́у романтике, Јарчеве чека година неупоредиве срец́е и космичке повезаности у питањима срца. Слободни Јарци, утицај Јупитера у вама покрец́е талас самопоуздањаи харизме. Ове године ц́ете се нац́и у улози у којој ц́ете лако привуц́и потенцијалне партнере. Изађите из своје зоне комфора, испробајте нове ствари и упознајте нове људе. Јарчеви, познати по својој дисциплини и озбиљности, могу открити светлију страну себе, што ц́е вас учинити приступачнијим. Будите отворени за спонтане састанке.

За оне од вас који сте вец́ у вези, време је да унесете више забаве и разиграности у своју везу. Зачините ствари истраживањем заједничких интересовања, креативним активностима или планирањем романтичних одмора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas