Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почетак маја ће им донети срећу: Три хороскопска знака које очекују велики успеси

Мај месец доноси велику срећу овим знаковима

1683220089_horoskop-maj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јупитер, планета срец́е и обиља, је у доброј позицији да утиче на њихове животе. Од знакова погођених овим благотворним утицајем очекују се велики успеси, нове прилике и срец́а.

Овај положај Јупитера, који се налази на небу јужне хемисфере, ц́е стога имати утицај на одређене знакове зодијака . Видец́е да се њихови животи мењају на боље и моц́и ц́е да искористе ову шансу као и прилике које им се укажу.

Време је да направимо корак уназад и јасније видимо који хороскопски знаци су најсрец́нији за почетак маја 2023. и какве користи им може донети овакав положај Јупитера.

Рибе

Почетком маја 2023. планете нуде много шанси за Рибе. Планете Марс и Уран су усклађене те вам дају велику позитивну енергију и помажу да се боље припремите за будуц́ност. Биц́ете оптимистичнији и сигурнији у своју способност да постигнете вец́е циљеве.

Поред тога, деловање планета Сатурн и Нептун омогуц́иц́е вам да решавате проблеме на мирнији и логичнији начин.

Биц́ете у могуц́ности да доносите промишљене и делотворне одлуке које ц́е користити вашој каријери, личном животу и благостању. Рибе ц́е стога имати невероватну шансу почетком маја.

Шкорпија

Почетком маја и Шкорпиони ц́е имати велику срец́у. Планете Јупитер и Плутон ц́е се комбиновати да би им понудиле велики креативни потенцијал. Лако ц́ете пронац́и иновативна решења за проблеме који вам се нађу, што би требало да буде веома корисно ако желите да побољшате свој професионални или лични живот.

Такође, коњункција Меркура и Венере значи да ц́е ваши односи бити у центру пажње током овог месеца. Имац́ете више могуц́ности да изградите дубоке везе са људима који су вам најважнији и моц́и ц́ете да искористите те везе да напредујете у животу.

Лав

Почетак маја ц́е такође донети много прилика за Лавове. Планете Сатурн и Меркур ц́е се комбиновати да би олакшале комуникацију између вас и других и дале им вец́у јасноц́у у њиховим плановима. Комбинација ових планета са планетама Марса и Плутона имац́е благотворан утицај на вашу каријеру, посебно ако желите да прихватите нови изазов или отворите нови посао.

Такође, коњункција Сатурн-Нептун ц́е Лавовима пружити позитиван став према променама које се могу десити у њиховом животу, омогуц́авајуц́и им да са самопоуздањем пригрле будуц́ност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas