Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почетком јула стиже ПУН МЕСЕЦ У ЈАРЦУ: Овај транзит највише ће утицати на ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА

Пред нама је важан астролошки период

1687950164_profimedia-0768697324.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Пред нама је важан астролошки догађај, јер нас 3. јула очекује пун Месец у знаку Јарца који симболизује крај једног животног циклуса.

Јарац је земљани знак који се традиционално повезује с озбиљношћу, дисциплином, амбицијом и стрпљењем. Пун Месец у Јарцу стога може појачати ове карактеристике и усмерити пажњу на практичност, постизање циљева и друштвени статус.

Одговорности и обавезе

Овај астролошки догађај често се тумачи као време када се могу постићи значајни резултати, посебно у области каријере, пословних пројеката и остварења дугорочних циљева. Пун Месец у Јарцу може подстаћи људе да буду изузетно амбициозни, организовани и дисциплиновани у својим настојањима да постигну успех.

Може донети и осећај одговорности и обавеза, али и инспирисати људе да преузму вођство и контролу над својим животом.

Осим тога, пун Месец у Јарцу такође може подстаћи интроспекцију и рефлексију о постигнућима и постављању дугорочних циљева. Може мотивисати људе да буду озбиљни у вези са сопственим вредностима и поступцима и да буду свесни своје одговорности према себи и другима.

Важно је напоменути да астролошки догађаји попут пуног Месеца у Јарцу могу имати различите интерпретације и утицаје на појединце, зависно од других аспеката у њиховом наталном хороскопу и личним искуствима. Астрологија пружа оквир за разумевање тих енергија, али на крају свако има своју јединствену интерпретацију и искуство повезано с овим догађајем.

Пун Месец у Јарцу имаће најјачи утицај на Ракове, Јарчеве, Овнове и Ваге.

РАК

Пун Месец ће се одиграти у вашем седмом пољу, тако да ће партнерски односи бити у фокусу. Уколико имате важног пословног партнера, знајте да ће однос бити на тесту, а ваши ставови потпунбо различити. Једноставно, време је да старе ствари и лоше процене оставите иза себе како бисте моглиу да кренете напред. Ако сте у браку, партнер ће вас притискати и такав однос ће бити у кризи. Пробајте да пронађете компромисно решење.

ЈАРАЦ

Пун Месец у првом пољу доноси вам личну трансформацију. Одлуке које будете доносили имаће утицај на наредне месеце. Једноставно можете лако да завршите један животни циклус, јер само тако можете да започенете било шта ново. 

ОВАН

Овај астролошки период одиграће се у вашем десетом пољу, што значи да ће посао бити битан сегмент у наредним данима. Није искључено да ћете морати да донесете одлуку која ће утицати на будућност вашег рада у фирми. Могућа је промена посла или одлука о промени начина рада.

ВАГА

Пун Месец у пољу породице доиноси вам породичне проблеме и компликације око стана. Уколико планирате да се селите могуће је да ће се догодити нешто што ће бити "кап која је прелила чашу", па ћете финално донети одлуку о месту живљења. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas