Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ УПОЗОРАВАЈУ

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2021.: Турбулентан период највише ће осетити ОВА ТРИ знака, а Вага нек "накриви капу"

Август је месец вртоглавих промена на астролошком небу, па савет хороскопским знаковима да им се што пре прилагоде.

1627905377_horoskop-2021.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Турбулентан период највише ће осетити ова три знака: Овнови, Ракови и Рибе, а ево шта звезде предвижају осталима.

Ован

Вама се дешавају промене у каријери. Ако имате понуду слободно је прихватите. Долазе вам нове струје које ће вам више пријати. У љубави је све ок за оне који су у емотивном односу. Слободни ће имати лепу прилику са особом из прошлости.

Бик

Овај врели летњи месец ће за вас бити помало напоран. Каријера иде својим током на неки начин али очекујте доста вербалних сукоба са колегама као и са предпостављенима. Један колега ће вам задавати главобољу. У љубави је ситуација стабилна. Једино су могући проблеми унутар саме породице.

Близанци

На послу сте преотерећени. Задају вам се рокови које је не могуће испунити. Све то јако утиче на вас. Размишљате да затражите помоћ али нико нема "слуха" за ваше проблеме. Цео тај затворени круг вам набија тензију која се одражава и на ваш љубавни живот. Ту је потребно да сачувате барем мало чисте и здраве енергије јер је партнер пред пуцањем.

Рак

Предстоји вам мала промена у каријери. То је промена унутар самог посла где већ радите. Ако вам се нуди промена радном места прихватите. Имаћете мале проблеме око финансија али ништа што се не може истрпети. Већ почетком сл месеца ставри долазе на своје.

Лав

Вама је овај месец обојен успехом и ветром у леђа. Сваки ваш напорни корак протеклих месеци сада ће се исплатити. Све долази на своје. Чак и неки стари пројекти или идеје сада ће доћи на ред. У љубави све иде својим током, уживате са партнером. Обавезно краћи одмор имајте у плану.

Девица

Јако неповољан месец за вас када су финансије и посао у питању. Како су планете ретроградне вас то исцпљује. Као да кренете један корак напред и онда три корака у назад. То вам ствара страх и доводи вас до самодеструкције. Тада сте ви најслабији и све ваше сјајне особине доводите у питање као што је организација посла, расподела обавеза итд. Савет је да када осетите налет те енергије да никако не посустајете већ да тада дате све од себе. Јер све што се дешава дешава се у вашој глави. Реалан свет то око вас не види. Видно побољшање вам долази крајем месеца.

Вага

На послу сијате и зрачите. Напокон добијате признање од колега и предпостављених. Сада се види ваш тру и рад и слободно затражите повишицу. У љубави се на клацкалици. Сада преиспитујете да ли је особа која је поред вас она права. Они који су слободни нека обрате пажњу на особу који су скоро упознали....звезде за вас имају савршен план!

Шкорпија

Цео месец је јако битан и повољан за вашу каријеру. Они који су се скоро запослили добијају уговор за стално, они који раде добијају унапређење. У сваком смислу једањако леп и обећавајући месец Они који су у вези сада размишљају о проширењу породице и брака. Слободни улазе у везу са старијим партнером или са партнером из давне прошлости.

Стрелац

Месец пред вама вам говори да научите лекције из прошлости. 4 планете су ретроградне и поручују вам да сагледате грешке из прошлости када је посао у питању јер ће те добити нову шансу на старом послу. Памет у главу и само полако.

Јарац

Месец изненађења! И то оних позитивних! Како сте потпуно рационално биће промене које следе ви немате ни у машти. Добијате потпуно нову понуду за посао која ће бити више плаћена од тренутног и са неупоредиво бољим условима и самом позицијом. Срећно!

Водолија

Промене на послу су ту, куцају на врата. Биће доста свађа и напетих ситуација између колега и шефова. Вама не прети отказ али сву ту негативну енергију упијате и преносите на пртнера тј у кућу. Ту ће доћи до пробелма и свађа.

Рибе

За вас је овај месец спремио гомилу дивних ствари. Ви сте победници лета. Сада се ваша прича заокружује на свим пољима. Када је посао у питању ви напредујете или мењате сектор, добијате већу плату и већу слободу у послу.

Надређени вас подржавају и дају вам ветар у леђа. Када је љубав у питању ти ствари цевтају. Они који су у вези ће доживети чаробне моменте са партнером и долазите до оне тачке као да се поново заљубљијете. Они који су слободни упознају партнера свог живота.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas