Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Пун Месец доноси промене на послу, али и ОТКАЗЕ: Овна и још 4 знака чекају ПРОМЕНЕ

Пун Месец у Јарцу 24. јуна доноси велике промене на послу, напредовање у каријери, али и отказе.

1624440153_AnimalPrint.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Овај пун Месец се дешава на 3 степну Јарца. Сам Месец у Јарцу је помало хладан, не показује емоције, крут је и скептичан. То је душа која је остала негде "залеђена". Овај пун Месец неће бити такав јер прави леп однос са Јупитером.

Овај пун Месец ће утицати на поље каријере, пословних односа, породичних и љубавно партнерских. Мало теже ће овај пун Месец осетити Јарчеви, Овнови, Ваге и Ракови. Како ће се пун Месец у Јарцу одразити на знакове хороскопа?

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Ован

Вама пун Месец у Јарцу активира поље каријере. Имаћете лепу комуникацију у колективу, али постоји могућност незадовољства због новца. Такође, постоји могућност расправе у кругу породице.

Бик

Вама пун Месец у Јарцу активира две супротности. Једни Бикови ће имати потребу да се осаме, да уђу дубоко у своје мисли и подсвест док ће други имати потребу за авантуром.

Близанци

Вама се активира 8 поље које је натално поље Шкорпије. Самим тим активира вам се туђи новац, секс, трансформација и завршетак неког циклуса тј почетак новог. Са партнером је битно да остварите леп љубавни однос који је базиран на чистим емоцијама.

Близанци ће имати дивљи секс, али са ким?

Рак

Вама пун Месец активира 7 поље поље партнера и јавног наступа. Жељни сте љубави и пажње, успеха у каријери или признавање вашег труда од стране надређених. Само полако, немојте да трчите, све долази до вас само сачекајте да прође овај пун Месец.

Лав

Вама се активира поље здравља и посла. Многи Лавови ће сада наћи посао а они који су у радном односу добијају признање од надређених и бољу позицију.

Прочитајте још: Недељни хороскоп: ОВАН је бесан, Стрелцу нови посао, а Бик ће у јулу уживати

Девица

Вама се активира поље деце, љубави и каријере. Поједине Девице ће сада уживати у љубави са партнером а поједине ће тражити већу пажњу и јасније показивање емоција. Кључни моменат је комуникација.

Вага

Активира се поље дома, породице и емоција. Ви сте под овим пуним Месецом емотивна бомба која само што није пукла. Може да доведе до јаких излива љутње, среће или туге. У том моменту је могућ сукоб са једним од родитеља.

Шкорпија

Вама се активира потреба за путовањем а све у циљу да нађете мир у себи. То се дешава због незадовољства у вези. Размислите да ли је тренутна веза онаква какву ви желите.

Ваге улазе у љуту свађу, а Стрелац мења посао или напредује у каријери!

Стрелац

Вама се промене дешавају по питању новца тј финансија. Или добијате нов посао са већом платом или на постојећем нову позицију и већу зараду. Звезде су на вашој страни. Срећно!

Јарац

Ви овај пун Месец јако осећате. Улива вам страх и нисте сигурни у партнерова осећања. Осећате се безвољно. Полако, ако се у емотивној вези ставите партнеру дознања да осећате његов труд око вас. У пословном смислу следи вам леп новчани добитак али само ако се покренете.

Водолија

Вама овај пун Месец активира поље тајни, страхова, прошлих живота. Осећате јаку енергију која вама није позната. Послушајте своје тело и ум. Мир и спокој је оно што вам треба. Медитација или одлазак у природу или осамљивање би вам пријало. Све ће бито много боље када прође овај пун Месец.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Рибе

Ви са овим пуним Месецом имате потребу да уживате у љубави ,са пријатељима ,на послу. Све је како треба. Само радите оно што вам срце жели. Пошто сте помало опијени лепом енергијом кључ свега је баланс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas