· · Komentari: 0
PLANETE

Pun Mesec donosi promene na poslu, ali i OTKAZE: Ovna i još 4 znaka čekaju PROMENE

Pun Mesec u Jarcu 24. juna donosi velike promene na poslu, napredovanje u karijeri, ali i otkaze.

1624440153_AnimalPrint.png
Foto: Depozitfoto

Ovaj pun Mesec se dešava na 3 stepnu Jarca. Sam Mesec u Jarcu je pomalo hladan, ne pokazuje emocije, krut je i skeptičan. To je duša koja je ostala negde "zaleđena". Ovaj pun Mesec neće biti takav jer pravi lep odnos sa Jupiterom.

Ovaj pun Mesec će uticati na polje karijere, poslovnih odnosa, porodičnih i ljubavno partnerskih. Malo teže će ovaj pun Mesec osetiti Jarčevi, Ovnovi, Vage i Rakovi. Kako će se pun Mesec u Jarcu odraziti na znakove horoskopa?

Pročitajte još: Letnji horoskop: Saturn donosi razvode i otkaze, a haos će trajati do OVOG datuma

Ovan

Vama pun Mesec u Jarcu aktivira polje karijere. Imaćete lepu komunikaciju u kolektivu, ali postoji mogućnost nezadovoljstva zbog novca. Takođe, postoji mogućnost rasprave u krugu porodice.

Bik

Vama pun Mesec u Jarcu aktivira dve suprotnosti. Jedni Bikovi će imati potrebu da se osame, da uđu duboko u svoje misli i podsvest dok će drugi imati potrebu za avanturom.

Blizanci

Vama se aktivira 8 polje koje je natalno polje Škorpije. Samim tim aktivira vam se tuđi novac, seks, transformacija i završetak nekog ciklusa tj početak novog. Sa partnerom je bitno da ostvarite lep ljubavni odnos koji je baziran na čistim emocijama.

Blizanci će imati divlji seks, ali sa kim?

Rak

Vama pun Mesec aktivira 7 polje polje partnera i javnog nastupa. Željni ste ljubavi i pažnje, uspeha u karijeri ili priznavanje vašeg truda od strane nadređenih. Samo polako, nemojte da trčite, sve dolazi do vas samo sačekajte da prođe ovaj pun Mesec.

Lav

Vama se aktivira polje zdravlja i posla. Mnogi Lavovi će sada naći posao a oni koji su u radnom odnosu dobijaju priznanje od nadređenih i bolju poziciju.

Pročitajte još: Nedeljni horoskop: OVAN je besan, Strelcu novi posao, a Bik će u julu uživati

Devica

Vama se aktivira polje dece, ljubavi i karijere. Pojedine Device će sada uživati u ljubavi sa partnerom a pojedine će tražiti veću pažnju i jasnije pokazivanje emocija. Ključni momenat je komunikacija.

Vaga

Aktivira se polje doma, porodice i emocija. Vi ste pod ovim punim Mesecom emotivna bomba koja samo što nije pukla. Može da dovede do jakih izliva ljutnje, sreće ili tuge. U tom momentu je moguć sukob sa jednim od roditelja.

Škorpija

Vama se aktivira potreba za putovanjem a sve u cilju da nađete mir u sebi. To se dešava zbog nezadovoljstva u vezi. Razmislite da li je trenutna veza onakva kakvu vi želite.

Vage ulaze u ljutu svađu, a Strelac menja posao ili napreduje u karijeri!

Strelac

Vama se promene dešavaju po pitanju novca tj finansija. Ili dobijate nov posao sa većom platom ili na postojećem novu poziciju i veću zaradu. Zvezde su na vašoj strani. Srećno!

Jarac

Vi ovaj pun Mesec jako osećate. Uliva vam strah i niste sigurni u partnerova osećanja. Osećate se bezvoljno. Polako, ako se u emotivnoj vezi stavite partneru doznanja da osećate njegov trud oko vas. U poslovnom smislu sledi vam lep novčani dobitak ali samo ako se pokrenete.

Vodolija

Vama ovaj pun Mesec aktivira polje tajni, strahova, prošlih života. Osećate jaku energiju koja vama nije poznata. Poslušajte svoje telo i um. Mir i spokoj je ono što vam treba. Meditacija ili odlazak u prirodu ili osamljivanje bi vam prijalo. Sve će bito mnogo bolje kada prođe ovaj pun Mesec.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Ribe

Vi sa ovim punim Mesecom imate potrebu da uživate u ljubavi ,sa prijateljima ,na poslu. Sve je kako treba. Samo radite ono što vam srce želi. Pošto ste pomalo opijeni lepom energijom ključ svega je balans.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.