Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пун месец у Овну биће посебно ВАЖАН за један хороксопски знак: 29. септембар ће за њих бити животна прекретница

Ево о ком припаднику Зодијака је реч

1695902413_shutterstock_2116273634.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пун Месец у знаку Овнадогодиће се 29. септембра 2023. године, а посебно ће бити значајан за људе рођене у хороскопском знаку Стрелца.

Стрелчеви су познати по својој авантуристичкој природи, страсти за истраживањем, тежњи за дубоким разумевањем света и сопственог живота. Припадници овог знака често траже смисао и сврху у свему што раде.

Дакле, пун Месец ће бити прекретница за Стрелца из неколико разлога:

Саморефлексија: Пун Месец истиче дубока питања и интроспекцију. Стрелац ће искористити ову прилику да размисли о својим циљевима, вредностима и путу који су изабрали у животу. Може се десити да схвате да су промене неопходне да би остварили своје снове.

Тражење авантуре: Стрелчеви имају тенденцију да траже нова искуства и изазове. Пун Месец ће их подстаћи да се упусте у авантуру или путовање које ће им омогућити да прошире своје видике и пронађу нове перспективе.

Одлучност: Стрелци су храбри и одлучни, са великом страшћу следе своје циљеве. Пун Месец ће им дати додатну снагу и одлучност да се суоче са препрекама које су им стајале на путу да остваре своје амбиције.

Промена перспективе: Осветљење пуног Месеца ће донети промене у перцепцији. Стрелчеви могу доживети тренутак спознаје или увиде који ће им помоћи да боље разумеју своју сврху и правац у животу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas