Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У ШКОРПИЈИ: Ови знаци ће бити највише на удару, нека се спреме

Како је сада у Шкорпији, која је водени знак којим влада Плутон, планета трансформације, овај пут ће вас додатно подстаћи да одбаците све што не функционише и не функционише у вашем животу

1713531632_shutterstock_1930795982--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У уторак, 23. априла, на небу ће засијати ружичасти пун Месец у знаку Шкорпије, а са њим ће доћи и бројне промене и открића која ће утицати на све знакове Зодијака. Традиционално, период пуног месеца доноси осећај завршетка и отвара пут за нове почетке. Како је сада у Шкорпији, која је водени знак којим влада Плутон, планета трансформације, овај пут ће вас додатно подстаћи да одбаците све што не функционише и не функционише у вашем животу. Хороскоп у овом периоду биће посебно буран за три знака Зодијака, сматра познати кинески астролог Летао Ванг. Они су Бик, Шкорпија и Водолија. Он саветује свима да прихвате сваку непријатност која их може задесити, јер ће им то помоћи да се отарасе старог и да дочекају нове ствари.

БИК

Од 23. априла Бик би могао да се суочи са великом енергетском променом. Ово је знак који цени стабилност и удобност изнад свега, али Ружичасти пун месец ће их натерати да протресу ствари и можда донесу неке неочекиване одлуке. Живот ће све проблеме и непријатности које су дуго гурали под тепих трљати и натерати их да се суоче са њима. Иако Бик углавном игнорише лоше ствари и држи се свог утабаног пута, сада ће морати да реагују и реше своје проблеме на овај или онај начин. Овај Пун Месец ће бити просветљујући за Бика, јер ће их натерати да схвате неке од својих грешака и приморати их да можда направе другачије и смелије потезе него што би иначе.

ШКОРПИЈА

Како је овај пут пун ружичасти Месец у Шкорпији, јасно је да ће се овога пута суочити са приливом најмоћније енергије. Ово је фаза у којој ће Шкорпије добити прилику да ослободе прошле емоционалне ране и трансформишу их у важне лекције и своју снагу. Ипак, ово су дани који ће вас исцрпити, јер ће бити веома интензивни и пуни значајних догађаја, пре свега на унутрашњем плану, али ће на крају периода припадници знака изаћи из свега јачи и мудрији.

ВОДОЛИЈА

Пун ружичасти Месец за Водолије ће осветлити поље везано за дубоке, блиске односе и заједничке ресурсе, што је мало вероватно да ће им се свидети, пошто су Водолије познате као особе које воле да раде ствари саме. Међутим, суочиће се са догађајем који ће их избацити из сопственог „мехура” и натерати их да се осврну око себе и сарађују са својим окружењем.

Водолије ће се суочити са финансијским и интимним питањима. Ово је период који захтева да се ослободите старих навика и емоционалног пртљага, како бисте отворили нове начине живота и повезивања са другима. Ове промене ће бити и узнемирујуће и ослобађајуће.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas