Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Спремите се за ПОСЛЕДЊУ недељу октобра: Доноси нам појачање сукоба, тензија и раскиде веза

Моћан утицај Марса нам доносе потресе на свим пољима

1697544660_Foto-Shutterstock-horoskop-kraj-oktobra.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Полако, али сигурно улазимо у период када доминира Шкорпија. Марс је већ ушао у овај знак снаге и моћи 22. улази Меркур, а од 23. придружује им се и Сунце. Ово је период поделе на добро и лоше и суочавање с неком истином или тајном, али и промене које морају да се прихвате. Марс описује нашу снагу, храброст и акцију. Он је иницијатор и ударна игла, без које би било каква замисао била немогућа. У наредном периоду очекујте акцију на многим пољима, али без предаје. Губитак данас значи победа сутра.

Него, да кренемо редом. Сваки пут кад Марс промени знак то утиче на нас. Он мења енергију деловања и сви помало попримамо особине знака у ком борави. Сви знамо да с Марсом у Шкорпији нема шале, па се припремите за месец и по појачаних страсти, наглих одлука, реакција, храбрости, беса, али и мржње. Уколико Марс прави добре аспекте с вашим планетама, имаћете шансу да будете вредни, храбри и поштени. Међутим, уколико Марс трпи лоше утицаје поља и планета, може донети свађе, агресију и непоштење. Дани могу бити толико интензивни, праћени огромним дизањем енергије, али и падом. Живеће се пуним плућима, на све или ништа, фанатично... Стварање и разарање, што представља сексуалан чин, за Марса у Шкорпиону је сваки тренутак.

Опасан и моћан

Под утицајем овог Марса тачно ћемо знати шта желимо и нећемо презати да дођемо до циља, без обзира на жртву коју ћемо морати да поднесемо. Бићемо стрпљиви и истрајни у намерама и упркос екстремно страственој природи, реаговати прибрано и хладнокрвно. С обзиром на то да га привлаче мистерије и тајне, желеће да завири испод сваке површине, па многе ствари би могле да буду сада разоткривене. Оно што овај Марс никако не воли су лажи и изигравање поверења, па у овом периоду будите искрени и отворени и у исто време храбри и прецизни јер ће се те особине ценити. Немојте обећавати нешто што не можете да испуните, колико год имали добре намере, већ проверите да ли сте у могућности, да ли имате довољно ресурса и времена да нешто урадите.
Овог Месеца ћете имати појачан либидо, нарочито Шкорпије у знаку и подзнаку, као и Овнови пошто је Марс њихов владалац. Ова огромна енергија може вас подићи из пепела и оживети, али, исто тако, и уништити, па је потребно да будете обазриви с њом. Она делује попут атомске бомбе, нагло и експлозивно.

Око 15. новембра би требало да поведете рачуна јер ће се осећати напетост и тензија у ваздуху, а исте су могуће и на глобалном плану. Овде се ради о сукобу наглих и импулсивних реакција и потребе за поштовањем правила и ограничења, емоцијама и осетљивошћу, док око 20. октобра може доћи до наглих сукоба и конфликата, али и много болести.

Око 28. и 29. октобра би требало да поведете рачуна о својим делима и речима јер би могле бити пренагле, али је могућа неискреност других према вама.
На љубавном плану, поред пробуђене јаке се*суалне енергије, могла би да се пробуди сумња и љубомора. Све што сте до сада крили или чачкали мечку могло би да вам се врати мило за драго. Нећете моћи ништа да сакријете, па ни осећања. Али код многих би могло да дође до раскида и пуцања по свим шавовима због честих напада љубоморе и излива беса.

На глобалном плану фокус би могао да буде на вирусима, али и ратовима. Неке ватре би могле да се распламсају, али неке угасе и то на силу. Могуће је да ће доћи до ширења неког вируса и масовног разболевања, па је вођење рачуна о имунитету и здрављу неопходно. На глобалном плану може донети деструктивније и опасније ситуације због опозиције коју ће правити с Ураном (егзактан аспект ће се десити у недељу 11. 11). Постоји опасност од верских фанатика, ширења зараза, вируса, али и саобраћајних несрећа, све због нервозе, нестрпљивости, свадљивости, агресивности...

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas