· · Коментари: 0
АСТРО АСПЕКТИ

Шта млад Месец у Девици доноси хороскопским знацима: Једном знаку предстоји ЖИВОТНИ ПРЕОКРЕТ! Рибе, леп је период пред вама

Овај млад Месец ће бити у лепом односу са Ураном.

1630496607_kil-bil.JPG

То нам даје прилику да ствари радимо на нов начин, да променимо нашу свест да будемо интуитивни и да сви пробудимо у себи оног малог генијалаца који чучи у нама.

Како ће нам свима интуиција бити јако наглашена то је прилика да у себи пробудимо потпуно ново биће, ево како ће утицати на хороскопске знаке.

Ован

Вама овај Млад Месец доноси трансформацију у вашој свести или ће вам донети изненадну промену посла. Потреба да се нешто мења је јака и ви је осећате. Могућа промена у начину исхране.

Бик

Вама овај млад Месец "дрма" љубав. Љубав према деци , породици , пријатељима или партнеру. Како год промену ћете имати у горе наведеним односима. Промене иду од нуле до десет тј или мењате однос из корена или вам се однос завршава. Промене су на прагу.

Близанци

Промене се дешавају у кући тј породици. Најпре ће бити одлука да одете из примарне породице, да се одселите и почнете самосталан живот или живот са партнером у новом стану и новом окружењу.

Рак

Вама предстоје животни преокрети. Полако крећете у нешто ново, ваша свест се мења и почињете да имате потпуно другачији однос са блиским и непосредним окружењем. Предстоји вам краћи пут.

Лав

Вама се малад Месец највише одражава на каријеру тј промену у смислу финансија и напредка. Код неких ће донети промену радног места унутар фирме са већим примањима а код неких потпуну промену и покретање новог бизниса.

Девица

Вама овај млад Месец доноси емотивне промене. Сада је време да окренете нови листа, да све што вас оптерећује прекинете . Неке Девице се враћају на старо али само као потврда да им то више не треба у животу.

Вага

У вама бујају мисли и емоције већ неко време и сада овај млад Месец све то тера напоље. Сада долази до ваше унутрашње емотивне промене и када допустите да се да се деси ви дишете новим плућима.

Шкорпија

Вама ће се дешавати промене које се односе на пријатељство. Сада ћете подвући црту и рашчистити са неким људима. Такође, упознаћете и нове пријатеље који вам уносе дах свежине у живот и преко њих остварујете своје жеље и надања.

Стрелац

Поље каријере вам је наглашено. Следе неокекивана дешавања и промене али само на боље. Преко мушких пријатеља тј колега добијате информације које мењају ваш ток каријере.

Јарац

Овај млад Месец неће пуно реметити ваш свакидашњи живот и ваше навике. Вама се отвара могућност упознавања нових људи и краћих путовања што вам доноси освежење у мемталном смислу.

Водолија

Вама је наглашено поље трансформација, туђег новца као и скривених дубоких мисли. Бићете усмерени на неке далеке ствари, неке људе који више нису са вама. То вам доноси потребу да се осмаите и да радите на духовној снази.

Рибе

Вама је наглашено поље љубави тј партнерских односа. Сада је време за оне који су у вези да ступе у брак, да прошире породицу и да граде свој дом. Они који су слободни нека очекују новог партнера са којим ће веза бити динамична и испуњена љубављу. Леп период је пред вама.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.