Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Kako se horoskopski znaci PAKUJU i šta nose na PUT: Dok Bik vadi gomilu hrane, Lava će svi primetiti na plaži - evo i zašto!

Ovan se pakuje 15 minuta, a Vodolija ima najmanji kofer.

1625058294_MikonosYena.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ovan

Na prvom mestu je kofer i to crveni! Ovan ko Ovan mora da bude upečatljiv. Pošto je stalno u obavezama jer radi sto stvari, za pakovanje mu ostaje malo vremena. Za razliku od drugih on tada nije nervozan, ima energiju i to je pakovanje gotovo za 15 minuta. Već je u glavi je osmislio šta mu treba, ako i zaboravi nešto - nije strašno. Ovan uvek nosi naočare za sunce, šešir ili kačket, dobru knjigu za plažu i kupaći u jarkoj boji.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Bik

NJegovo pakovanje je unapred osmišljeno. Nosi dosta drangulija sa sobom. Obavezno i neki recept za divan lagani letnji voćni kolač. Pored toga obavezna je ležaljka za plažu jer Bik voli konfor. Obavezno su spakovani ukusni sendviči i lep kolač za put. Obavezna je i ešarpa i gomila kozmetike kao i nakit za plažu koji će se uklopiti sa kupaćim kostimom.

Ovan nosi crveni kofer, a Bik pakuje hranu.

Blizanci

Priča, priča i samo priča, šta poneti ,kada spakovati itd. I naravno sve se radi u minut do 12 jer je sve na rečima kod Blizanca, praktični deo izostane. Kada krene pakovanje poseban mini kofer je predviđen za gomilu literature, papira, olovaka itd. Blizanci stalo nešto pišu, zapisuju, čitaju. NJegov odmor nikako nije statičan već je osmišljen tako da se hotel menja na nekoliko dana.

Rak uvek nešto zaboravi, Blizanci imaju mini kofer i menjaju hotele.

Rak

Voli odmor, ali mu ne prija osećaj što napušta svoj stan i zbog toga nosi bukvalno gomilu stvari kako bi imao sve što mu daje utisak kao da je u svom domu. Gomile stvari, krema, kozmetike, odevnih kombinacija koje sigurno neće postići sve da iznese. Glavni problem je da li sam nešto zaboravio?

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Lav

Kao i sve kod Lava i sam proces pakovanja je glamurozan. To je najbolji i najvalitetniji kofer. Najlepše toalete, sandale, cipele, japanke i espadrile. Kupaći zauzima posebno mesto jer ih ima minimu 6 komada. Naravno, sve mu savršeno stoji. Šminka, kozmetika, parfemi... U svakom slučaju kada vidite osobu sa tri poveća kofera budite sigurni da je Lav u pitanju.

Lav ima 3 kofera i po 6 kupaćih kostima.

Devica

NJeno putovanje je u "eksel tabeli". Mesecima unapred napravljen spisak na koji se uvek nešto dodaje. Kada dođe dan za put Devica je savšeno spakovana. Nema šanse das je nešto zaboravila i još je sigurno ponela i za druge u slučaju ako su oni nešto zaboravili. Maestralna je u organizaciji. Stvari su savršeno oprane , ispeglane i spakovane. Ono što Devica nosi pored osnovnih stvari je PEGLA. Zamislite da vidite nju ne ispeglanu?! To se neće desiti!

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Vaga

Slično Lavu minimum dva kofera. Kozmetika je najbitnija. On sigurno zauzima jedan kofer. Ne žuri kada je pakovanje u pitanju. Ona to radi na suptilan način. Podeli stvari za plažu, za preko dana, i za uveče. Više pari obuće je obavezno. Pre toga je otišla na tretaman tela i lica i naravno sa besprekornom frizurom kreće na put.

Vaga se sporo pakuje i kreće sa frizurom. Škorpiji je sve u koeru pragmatično.

Škorpija

NJeno putovanje i odnos prema putovanju i samo pakovanje je najpragmatičnije. NJoj je potreban jedan omanji kofer, jedan kupaći, peškir za plažu, nekoliko haljina i odlična kriminalistička knjiga.I ona je spremna. Škorpija obožava sunce, udaljen plaže (uvale) gde nema puno ljudi. Od jutra do marak ona je na plaži, sunča se i skuplja energiju.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Strelac

On se ne pakuje jer je on uvek delimično spakovan. Otvara kofer u kome je već dosta potrebnih stvari sa prethodnog putovanja, a onda doda ono što je neophodno i on je spreman. Noć pred putovanje verovatno neće spavati od uzbuđenja. Gleda mapa mesta, osmišljava na koju plažu otići, gde je najbolja žurka i gde ima najviše mladog sveta.

Jarac

Smireno pristupa pakovanju. Realno i pragmatično donosi odluku šta je potrebno spakovati. Nije baš kao Devica, ali je dosta sličan. NJegova tabela je u njegovoj glavi. Voli svedenije stvari kao i kupaće. Tačno izračuna koliko mu je potrebno odevnih kombinacija, ne nosi svoje skupe i kvalitetne stvari jer ide na odmor i želi da izađe iz svoje "stroge" uniforme.

Jarac pakuje malo, ali korisno. Vodolija nosi najmanji kofer i lap top. Ribe pakuju šešir.

Vodolija

Ona i ne nosi kofer jer će tamo gde ide kupiti sve! Šalu na stranu, Vodolija zaista nije opterećena pakovanjem. Ona bukvalno nosi nekoliko stvari koje stanu u onaj mali ručni kofer za avion. Ono što sigurno nosi je naučni rad koji će na moru nastaviti da piše, lap top, punjač i kremu za sunčanje.

Pročitajte još: MARS obećava: Nema više izolacije, već mnogo SEKSA na plaži! Pazite se jedne stvari!

Ribe

NJena duša jednako je more. Ribe zaista nisu zahtevne kada je more i odmor u pitanju. Nije joj bitno gde ide, sa kim i da li smeštaj luksuzan ovakav ili onakav. NJoj je bitno da ima mir, da je krevet udoban i voli kada smeštaj ima bazen. Od stvari nosi samo ono što je stvarno bitno, jedino što se može izdvojiti je veća količina divnih lepršavih letnjih haljina, nekoliko divnih šešira i velike naočare za sunce.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas