· · Коментари: 0

Три знака која у наредним данима могу пронаћи СРОДНУ ДУШУ: Венера у Рибама им доноси ЉУБАВ

Ово је њихово време

1674828654_Foto-Shutetrstock-srodne-duse.jpg
Фото: Схуттерсток

Венера је ушла у хороскопски знак Риба 26. јануара 2023, што значи да ће три хороскопска знака коначно пронаћи своју сродну душу.

Наиме, транзит Венере у Рибама ствара осећај смирености, па од 26. јануара више нећемо толико бити "под опсадом" брига. Више нас неће занимати ствари попут страха, бриге или несигурности. Уместо тога, осећаћемо се добро и бићемо у миру с другима. То је зато што када Венера уђе у знак Рибе, љубав постаје главна тема.

Венера у Рибама доноси идеју потпуног отпуштања и откривања да је то "отпуштање" искрено, а заузврат ћемо добити све што нам треба. Јер када не силимо ствари, оне долазе саме од себе.

Проверите да ли сте међу ова три хороскопска знака која ће пронаћи своју сродну душу током овог периода:

Бик

Да је по вашем, били бисте у вези с партнером који вас познаје изнутра и споља и прихвата таквима какви јесте. Не покушавате активно да наставите с тим прохтевом, а управо зато ће вам се таква веза и догодити.

Ово време је прилика да упознате некога с ким није само забавно бити, већ има нешто посебно и осећате да треба боље да га упознате.

Укратко, одлучили сте да се ослободите идеје да нађете сродну душу, само да бисте свемиру дали до знања да вам није потребна и да можете да преживите без ње. Управо зато ће свемир Биковима поклонити партнера каквог су одувек желели.

Пустили сте све и сада је свемир спреман да вас награди за вашу снагу и независност.

Близанци

Будући да сте јако интуитивни, можете унапред рећи да ли је нека особа добра за вас или је опасна за ваше здравље. Пре то нисте знали да разликујете, због чега вам је често било сломљено срце. Сада су ствари другачије - пробирљивији сте и имате другачије циљеве у љубавним односима. А пре свега, желите пријатеља.

Не занима вас љубав "на брзака" или бурна романса; желите нешто што ће трајати и квалитетну особу с којом ћете поделити свој живот. Током Венере у Рибама, Близанци ће открити да им није тако тешко као што су мислили и да свемир мисли на њих. То ће постати очитије када упознате своју сродну душу, што се може догодити у периоду од 26. јануара надаље.

Рибе

Венера у Рибама вам куца на врата и даје вам до знања да неко у вашем животу моли за вашу пажњу. Иако то може звучати помало чудно, ево у чему је ствар: постоји неко кога познајете с посла или из неке групе с којом сте повезани, а та особа вам толико одговара да би вам се исплатило боље да је упознате.

Та особа би врло лако могла да буде ваша сродна душа. Ретко размишљамо о људима као о "суђеним само нама" једноставно зато што то звучи претерано романтично или поетично, а опет, данашњи дан ставља ту особу у ваш видокруг и видећете је у другачијем светлу.

Искористите прилику и откријте да ли је та особа заиста ваша сродна душа. Венера у Рибама гура "да, јесте", пише Yоур Танго.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.