· · Коментари: 0

Уредите дом према свом хороскопском знаку: Девице воле функционалност, а Бикови луксуз

Хороскопски знакови имају различите карактере, а самим тим воле и дргачије начине уређења ентеријера

1667233192_wall-g5485978dd_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Постоји неколико тема за уређење дома. Можда желите нешто елегантно, традиционално, модерно или рустикално - на крају крајева, многи би рекли да је то ствар личног избора и преференција. Али зашто не бисте одлучили да будете много личнији са дизајном свог дома тако што ћете ствари око себе уредити у складу са својим хороскопским знаком?

Ваш хороскопски знак говори о положају Сунца у одређеном сазвежђу. Астрологија нас учи да је управо Сунце планета (односно светло) задужена за наше навике у погледу стила који бирамо за уређење животног простора.

Ован

Ви сте страствен, мотивисан и самоуверен вођа веселог расположења и немилосрдне одлучности. Прикладно је да имате нешто што одговара вашој смелости и храбрости. Зидови јаких светлих боја попут црвене, жуте, плаве и било које друге која вам изгледа довољно смело су савршен избор за ваш животни простор. Такође ће вам требати довољно простора да бисте могли да обављате више задатака у исто време и на правилан начин изразите своју активност и енергичност.

Прочитајте још: Ова три хороскопска знака очекује ВЕЛИКА СРЕЋА У НОВЕМБРУ: Њима ће се догодити лепе ствари ове јесени

Бик

Нико не воли да се забавља више од вас. Луксуз и екстраваганција су ваши омиљени појмови, па зато дозволите да ваша кућа говори у ваше име. Бикови су познати као велики хедонисти који ништа не препуштају случају, па би зато управо кухиња требала да буде централна тачка животног простора и савршено место за окупљање. Нека кућна верзија винског подрума би такође могла да буде доминантна карактеристика вашег дневног боравка па се потрудите да размишљате у том правцу.

Близанци

Ви сте интелектуално радознала особа који проналази забаву у свему. Људи кажу да сте разиграни, али то само изражава вашу најбољу особину: друштвеност. Нека ваша кућа рефлектује вашу личност! Начините све око себе мултифункционалним. Можете изабрати да спавате у дневној соби једног, или радите у спаваћој соби другог дана - то је стил живота типичног Близанца. Ваш намештај треба да одражава управо ту вашу врцавост, ексцентричност и радозналост која вас тера да готово свакодневно испробавате нове трендове у дизајну ентеријера.

Рак

Ако постоји хороскопски знак који ужива у сваком аспекту уређења дома онда је то Рак. Ракови су брижни, нежни, опрезни, посвећени својој породици и породичном гнезду, веома интуитивни и пуни љубави према својим најближим пријатељима. Зато и воле да себи драге људе доводе у свој дом и са њима поделе своју интиму. Зато, савет за све Ракове: циљ је да дом учините веома удобним јер ћете вероватно тамо проводити већину свог времена. Изаберите намештај који је комфоран и практичан и користите боје које рефлектују смиреност. Такође, требало би да смањите осветљење на минимум да бисте задржали ту опуштајућу ауру у сваком делу свог дома.

Лав

Попут краља џунгле, ви сте поносни и невероватно самоуверени. Личност Лава је увек у потрази за новим пријатељима (да не кажемо потенцијалним обожаваоцима) а то једноставно захтева много више простора за организовање седељки и забава. Ваш дом треба да буде пун смелих и светлих боја и намештаја који даје изјаву. Предлажемо вам да се слободно опустите и испробате краљевско плаву, шумско зелену, јарко жуту или боју песка, али их обавезно "забиберите" неким златним акцентом - упечатљивим рамом за слике, вазом, или оригиналним украсом који никога неће оставити равнодушним.

Девица

Ви сте перфекциониста са логичним и практичним приступом животу. Природне боје попут крем, беж, сиве и смеђе биле би савршене за вас и ваш ентеријер. Добро осветљење и специјално аранжиран студијски простор у коме бисте радили (у тренуцима када се сви око вас одмарају и забављају) су такође неопходне ставке јер - будимо реални - ако неки хороскопски знак воли да учи, чита и експериментише са разним кућним пословима онда је то Девица. Такође, важно вам је да сав намештај и пропратни прибор буду првенствено практични и функционални а тек онда да добро изгледају. Заиста, нико није практичнији од Девице!

Прочитајте још: Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

Вага

Спадате у ред најгостољубљивијих знакова који просто обожавају друштво и увек су спремни да приреде добру забаву у свом дому. Волите да имате осећај равнотеже - како у друштвеном и емотивном, тако и у сваком другом сегменту живота. Уређење ентеријера није изузетак! Требало би да имате простран дом и довољно места да окупите све нове пријатеље који готово свакодневно улазе у ваш живот. Нека свуда око вас буду светле и пријатне боје, као и пастелне нијансе које су дефинитивно ваши фаворити. Не заборавите да у сваком делу дома поставите и неку лепу биљлку, цвет или миришљаву свећу како би угођај био комплетан.

Шкорпија

Шкорпије су одане, оштроумне, праведне и изнад свега воле приватност. Ево неколико начина да дозволите да ваш дом покаже да живите у складу са својим хороскопским знаком. За почетак, нешто смелији (да не кажемо мрачнији) дизајн ентеријера би могао бити савршен избор за вас. Уредите свој дом додавањем неке тамније нијансе - попут браон, тамно сиве или шумско зелене, а затим све то зачините црним и црвеним акцентима или металним украсима. То ће одговарати и вашем владару Марсу, а истовремено унети и мало динамилке у иначе пригушено окружење.

Стрелац

Урнебесна особа, искрена и пуна слободе – да ли вас ово описује? Ако је ваш одговор потврдан, честитамо, понашате се у складу са својим хороскопским знаком! Не волите да поштујете правила, па зато слободно испробајте неке нове трендове које би други заобишли у широком луку. Вама је потребна слобода - зато је најбоље да ваш дом изгледа као отворени простор испуњен природним материјалима попут дрвета, бетона и цигле. Прилично сте активни и спортског духа, па је зато добар предлог да у свом дневном боравку пронађете довољно места за смештај бицикла, ролера или било чега што вас подсећа да је време за тренинг или боравак у природи.

Јарац

Као прво, ви сте јаки, постојани, материјалистички настројени, вредни и поседујете јаку вољу. Због ваше урођене жеље да се стално доказујете и потврђујете своју вредност, потребан вам је простор који вам омогућава да радите док сте код куће и адекватан намештај како би ствари око вас биле организоване. Требало би да украсите своју кућу антиквитетима и да користите богате боје за своје зидове.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Изазован период за ПЕТ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА

Водолија

Ваздух је елемент који одговара вашем знаку, а ви сте динамични, друштвени, активни и увек спремни за авантуре. Неке Водолије су мирне и осетљиве, док су друге ентузијастичне и прилично немирног карактера. У међувремену, опште особине ваше врсте биће самопоуздање, памет, изузетност и оптимизам. Дакле, како треба да изгледа ваш дом?Аранжман који даје пуно светлости и ваздуха је класичан водолијански. Можда бисте желели да опремите и неку собу вишка у случају да некоме затреба ваша помоћ око смештаја? Што да не! О технологији размишљате само у смислу онога што је битно, а то вам оставља довољно простора да имате више мултифункционалних просторија које су увек "на извол'те" вашим пријатељима.

Рибе

Ви сте емотивни, осетљиви, великодушни и романтични. Рибе такође могу бити врло креативне и маштовите па им зато најмање одговара када су окружени стварима правилног облика. Превише оштар дизајн намештаја дефинитивно није први избор овог хороскопског знака, њима највише пријају облине и комади који су лежерни, удобни, пуфнасти и заобљени. Што се тиче боја, нешто неутрално (да не кажемо "обично") такође није препоручљиво. Живахна комбинација боја и шара (као што су тачкице, каро или мурали који одражавају расположење) биће савршена за животни простор у коме бораве Рибе. Идеја је да дозволите креативности да вас води и не можете погрешити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.