Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕСЕЧНИ

ХОРОСКОП ДО 21. ДЕЦЕМБРА: ВАГЕ покрећу нове пројекте, СТРЕЛЧЕВИ треба да се одморе, а ДВА ЗНАКА да се чувају прехлада (ДРУГИ ДЕО)

Сазнајте шта вас у наредних месец дана очекује на пољу посла, љубави и здравља.

1605861096_Depositphotos_125029482_s-2019.jpg
Oglas

ВАГА

ПОСАО

Време је за покретање важних пројеката које сте кришом прижељкивали. Шта год да сте намеравали, можете постићи. Очекују вас сусрети с интересантним људима који имају добре намере. На неки начин, ваш потенцијал добија на снази. Разазнајете путању куда би било добро да наставите даље. Ипак, не би било на одмет да знате и то да праве прилике тек долазе, ово сада су само мали кораци у правцу успеха ка коме сте се усмерили. Уколико у свом раду имате посла с људима који су на ивици закона, будите опрезни.

Не очекујте превише.

ЉУБАВ

Добро расположење може помутити туђа невоља, болест ближњих, некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Крајем овог периода можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса. Шта год да буде, важно је да знате, сваки евентуални договор, склопљен ових дана, биће раскинут.

ЗДРАВЉЕ

Нервоза.

ШКОРПИЈА

ПОСАО

Неодољиви сте магнет за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати, крајем месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове увиде у пословни живот. Овај месец није нарочито повољан, али необично је важан за све оно што тек долази.

Све ће убрзо бити као пре.

ЉУБАВ

Ушушкавате се поред неког ко жели да вам пружи сигурност и удобност. Чак и ако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да вас вољена особа изненади и иступи с захтевима који се не уклапају с вашим виђењем везе. Ако се то догоди, најбезболније ћете проћи ако прихватите новонасталу ситуацију чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало као неповољно. Како год да буде, ствари ће се убрзо вратити на старо.

ЗДРАВЉЕ

Чувајте се инфекција.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО

Опорављате се од премора којем сте у протеклом периоду били изложени. Требаће вам времена да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју меланхолију и исцрпљеност маскирате лажном веселошћу, а то за последицу може произвести да у свакој ситуацији будете први на удару било каквих компликација које се тичу међуљудских односа у радном окружењу. Као дежурно сумњиво лице, будите опрезни, можете бити окривљени чак и ако одговорност није ваша.

Изађите из својих оквира.

ЉУБАВ

Ових дана као да желите да се накратко опустите. С друге стране, кочи вас самодисциплина и истрајност у односима чак и онда када вам не иде. Идеално решење је негде на средини. Морате пронаћи начин да елегантно изађете из учмале свакодневице и себи и партнеру пружите мало топлине и љубави. За то вам није потребна нова особа, напротив. Најлепше тренутке доживећете с неким кога дуго знате.

ЗДРАВЉЕ

Болови у леђима.

ЈАРАЦ

ПОСАО

Покреће се обиље енергије која, некима од вас, може живот преокренути из корена, нарочито ако је реч о нечему на чему сте у прошлости већ радили. Овоме су изложене највише особе чији је посао повезан с комуникацијама или саобраћајем. С обзиром на то да су ови дани обележени великом динамиком, потребно је обратити пажњу и на пословне односе јер су извесни неочекивани неспоразуми који су нерешиви и трајно могу нарушити сарадњу с особама које су важне за вашу каријеру.

Будит искрени и разговарајте са вољеном особом.

ЉУБАВ

Пријатни разговори с пријатељима олакшаће вам осећај усамљености и несхваћености. Током средине овог периода могући су нервоза и вишак енергије која се, уколико не постоји квалитетан однос између вас и вољене особе, манифестује кроз губитак комуникације и повлачење. Након тога, у изгледу је побољшање расположења, али само ако пронађете слободно време да искрено о свему попричате с партнером.

ЗДРАВЉЕ

Чувајте плућа.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО

Пред вама је задатак да покренете промене које ће донети напредовање у вашем радном окружењу. С друге стране, велики су изазови за испуњење пословног и приватног плана. У изгледу су новчани проблеми због бирократских компликација које нисте могли да предвидите. Предстоји вам доста труда око санирања ситних заврзлама. Уколико будете доносили важну одлуку, урачунајте додатно време како не бисте пробили задате рокове. Будите опрезни у руковању алатом и ако сте учесник у саобраћају.

Буите спремни на компромисе.

ЉУБАВ

Ових дана је важно да своја очекивања сведете на минимум, а то је нешто што вам је тешко. Све што будете отпочели неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове укључите другу страну јер у партнерским одлукама учествује двоје. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од ваше спремности на компромис.

ЗДРАВЉЕ

Проблеми са синусима.

РИБЕ

ПОСАО

Не знате на коју страну ћете се прво окренути. У оквиру тога, известан је сусрет и познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су на вишој позицији од вас, па је сваки компромис везан за вашу сарадњу, немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима од вас у овом периоду прете озбиљне непријатности на послу.

Окрените се себи како бисте савладали непријатна расположења.

ЉУБАВ

Ово је време великих искушења за љубав и романтику. Иако се отварају нови хоризонти, могућа су одуговлачења која вас ванредно иритирају и депримирају. Ако тражите љубав, ово је период ишчекивања. Ствари могу бити повољније уколико, током овог периода, себи приуштите краткотрајан одмор. Извесно време у осами, појачана физичка активност и редован сан, помоћи ће да савладате нестрпљиво расположење које вас ремети.

ЗДРАВЉЕ

Преконтролишите вид.

ХОРОСКОП ЗА ПРВИХ ШЕСТ ЗНАКОВА ПРОЧИТАЈТЕ КЛИКОМ ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas