· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЛЕТЊИ ХОРОСКОП ЗА 2023. ГОДИНУ: Јарчеве очекује дивљи преображај, а Стрелчеве авантуре и путовања

Прочитајте шта вам предвиђају звезде за лето 2023.

1686139326_shutterstock_401672065-LETNJI-HOROSKOP.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Сазнајте што вам предвиђа хороскоп за лето 2023.

ОВАН

Прошли месец захтевао је улепшавање дома. Сада када сте очистили радни сто и кухињу, можете кренути са забавом! Венера се придружује Марсу у Лаву 5. јуна, у вашој петој кући креативног изражавања и задовољства. Касније током лета, ретроградност у овом подручју ће вас присилити на ревизију и поново размишљање. Али не још. Прихватите пун Месец у знаку Стрелца 4. јуна, у својој деветој кући ширења хоризоната, као своју прву дивљу ноћ. Затим вас млади Месец у Близанцима 18. јуна позива да испланирате забаве и пројекте које желите да остварите овог лета. Имате мноштво прилика за добру забаву.

БИК

Много је речено о вашем спектакуларном лету (и години) која долази, сада када је Јупитер ушао у ваш знак. И заиста, са планетом експанзије који погађа северни чвор 1. јуна, службено крећете са трком. Али са Јупитером и Ураном у вашој првој кући, ослобађајући набоји лета могу се чинити надмоћним, терајући вас у стање хиперстимулације. Са Венером и Марсом у Лаву, у вашој четвртој кући дома, најбоље је да се укорените, пронађете своје мирно место под сунцем и не трчите уоколо. Поједноставите живот, тако да прилике могу лако да вас пронађу.

БЛИЗАНЦИ

Дана 11. јуна, Меркур се придружује сунцу у Близанцима, удвостручујући вашу јасноћу и свесност. Знамо да сезона Близанаца осветљава све ваше таленте и тера вас да желите да се растрчите на све стране, изражавајући се на другачији начин сваког дана. Питање са којим се суочавате је следеће: како се садашњи тренутак разликује од шире слике? Коче ли вас обавезе и очекивања да живите у тренутку или сте превише распршени? Срећом, дуалност вам није страна; држите тренутак и велики мозаик живота у равнотежи.

РАК

Дана 5. јуна, Венера се придружује Марсу и Лилит у Лаву, у вашој другој кући зараде и самопоштовања. Сунце улази у Рака 21. јуна, доносећи јасноћу и самопоуздање. Затим, 22., астероид Јуно, познат и као Хера, краљица Олимпа, улази у ваш кућни знак, праћен Меркуром 26. јуна. Сада је време за велике захтеве, ризиковање и одбијање компромиса. У све пројекте и односе улазите снажно, са осећајем моћи.

ЛАВ

Венера се придружује Марсу (и Лилит) у вашем знаку 5. јуна, покрећући врцаво и динамично лето. Требало би да излазите, наступате, представите се. Наравно, претња свакој наталној карти са доминантним Лавом је кратковидост: понекад импулсивно одлучујете и не можете да уземете у обзир друге могућности. Док Венера и Марс крстаре вашом првом кућом идентитета, поставиће квадрат Јупитеру (експанзија) и Урану (ослобођење) у Бику, у вашој 10. кући каријере. Сваки проблем или сукоб на пољу каријере је позив, прилика да размислите о вишој, бољој визији за себе.

ДЕВИЦА

Улазак Меркура у Близанце 11. јуна и млади Месец у Близанцима 18., стављају фокус на вашу 10. кућу каријере и великих амбиција. Раст се наставља. Ваш напредак у каријери требало би да вас натера да преиспитате стање својих односа - сарадње, љубавна партнерства и путовања. Са ким желите да проведете ово лето? Ко вас гуши? Ово би путовање могло да вас одведе у подземље свести, присиљавајући вас да се суочите са истинама о томе шта желите и какве се сенке појављују у вашим односима с другима.

 ВАГА

Управо кад сезона Ракова почиње 21. јуна, осветљавајући вашу 10. кућу славе у каријери, астероид Церес улази у ваш знак. Са великом богињом у вашем знаку, пред вама је изазов да негујете равнотежу: јавно и приватно, давање и примање, интровертно и екстровертно. Управо сада, са Венером и Марсом у Лаву, у вашој 11. кући публике, и активацијом Рака, ви сте изложени, обожавани и волите то. Које вам улоге стварају непријатност, а где повлачите црту? То је главно питање које вам се поставља овог лета.

ШКОРПИЈА

Дана 5. јуна, Венера се придружује Марсу (и Лилит) у Лаву, у вашој 10. кући каријере и славе. У потпуности живите своју мисију, план, постигнућа; осећате се спремним да станете на сцену и изроните у центар пажње. Док Венера и Марс крстаре вашим пољем каријере, квадрирају Јупитер (ширење) и Уран (промена), у Бику, у вашој седмој кући видљивости. Нови пријатељи, љубавници и сарадници долазе у ваш живот. Нека ове промене прошире вашу перспективу за оно што је могуће и у вашој каријери.

СТРЕЛАЦ

Изврсно је време за авантуру, које започиње пуним Месецом у Стрелцу 3. јуна. Са Венером и Марсом у Лаву, у вашој деветој кући путовања и ширења хоризоната, најбоље ћете се осећати на путовањима. Сезона Близанаца активира вашу седму кућу односа. Док путујете, поведите са собом свој најближи круг људи. Са Сатурном у Рибама од 2023. до 2025., ваше идеје о дому и заједници пролазе кроз велику трансформацију. Овог лета схватићете каквим односима желите да испуните свој живот.

ЈАРАЦ

Јун притиска наизглед сваки тастер на вашем пољу романтике, везе и телесног. Дана 5. јуна, Венера се придружује Марсу и Лилит у Лаву, у вашој осмој кући сексуалности и игре сенки. Млад Месец у Близанцима отвара нова врата у вашој шестој кући тела и граница. Долазак сезоне Ракова, 21. јуна, покреће вашу седму кућу односа. Након дугог времена размишљања и унутрашње обнове, време је за прикупљање података на терену. Ово је само почетак дивљег преображаја.

ВОДОЛИЈА

Чуда, авантуре и искушења вас очекују у арени ваших веза овог лета. Знамо да ће, почевши од јула, судбоносна ретроградна Венера у Лаву уздрмати вашу седму кућу односа, али пре него што шоу почне, морате да окупите вашу постакву ликова. Пун Месец у Стрелцу 3. јуна осветљава вашу 11. кућу јавног живота. Затим, млади Месец у Близанцима надахњује нове почетке у вашој петој кући задовољства и романтике. Можете ли увести нове људе у свој живот поштујући све начине на које сте се променили, а да не компромитујете себе?

РИБЕ

Дана 17. јуна, Сатурн почиње своју дугу ретроградност у вашем знаку, настављајући директни ход тек у новембру. Остварили сте експлозивни напредак последњих неколико месеци, а сада имате времена за интеграцију свега наученог. Срећом, можете да се одморите од интензивних емоција и преиспитивања са Венером и Марсом који су сада у Лаву, у вашој петој кући ужитка, романтике и забаве. Идите на састанак са неким ко вам се свиђа, изађите са пријатељима и добро се забавите. Чините све што вас чини срећним!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.