Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 17. ЈУЛА: Ваге чекају ИСКУШЕЊА, Раковима се враћа БИВШИ ПАРТНЕР

Поједини знакови упознаће особу која ће их у потпуности залудети

1657608421_travis-grossen--CaJIE1MiA4-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Пред којим знаком је нова љубав, а ко ће ове седмице имати расправе са партнером, откријте у хороскопу пред вама..

Ован

Могли бисте осетити грубост партнера којем је већ доста да ви лелујате по облацима. Покушајте да будете зрелији и конкретнији. Превише приче истина никуда не води, али искрени загрљаји и погледи довољни су да се осећате добро и испуњено. Без обзира на немире који вам долазе из прошлости, ви ћете бити срећни и у стабилној вези на обострано задовољство. Уз помоћ својих драгих пријатеља самци ће заборавити бриге и отворити се за нове могућности, пише астролоок.цом.

Бик

Водите активан друштвени живот и радо се појављујете на јавним местима. Прижељкујете нове или необичне емотивне контакте на различитим странама. Оно сто другима делује тешко или немогуће, за Вас постаје доступно и представља уиграну варијанту емотивног освајања. Очекују Вас пријатне промене у односу са партнером.

Прочитајте још: Шта то у вама привлачи супротан пол: Хороскопски знак може открити много тога

Вољена особа уме лако да Вас подстакне на позитивну реакцију или на снажне изливе емоција. Стало Вам је да импресионирате једну особу на необичан нацин, смишљате нову љубавну тактику. Уколико сте слободни, пријаће Вам нова љубавна романса. У емотивном заносу, спремни сте да се опробате у неким новим или врло »изазовним« ситуацијама.

Близанци

Са вољеном особом у овој недељи доживљавате неке, слободно се тако може рећи, идиличне моменте. Наравно, срећни сте и испуњени, јер су заједнички тренуци које проживљавате са вољеном особом у овој недељи заиста посебни. Налазите се у вези која се развија у смеру о којем сте само маштали до сада. Биће између вас двоје неке прилично крупне речи изговорене и велики планови направљени у овој недељи. Осећате да вам је будућност светла са особом са којом сте.

Ипак, уколико сте слободни, осећате веома велики притисак да промените свој статус. Радићете све не бисте ли упознали тог неког посебног већ ових дана. Ипак, неписано је правило да што више желите и јурите за нечим то вам је све даље. На својој кожи ћете осетити ово правило у пуном обиму. Требало би да се опустите и да не размишљате о томе шта ће бити. Уживајте у спонтаној комуникацији, па и у флерту, који и не мора нигде да води.

Рак

Ако имате дугу, стабилну везу, ово је период у коме ћете пожелети да промените свој статус. Могуће да ћете још једном изанализирати целу ситуацију. Слободни припадници овог знака ће можда пожелети да обнове старе емотивне везе.

Могуће је да се појави нека особа из прошлости са којом сте имали бурну, страсну везу. Будући да вам је Сатурн сада наклоњен, постоји шанса да веза сада буде настављена на озбиљнијим основама. Схватићете да сте можда раније били превише хировити и да нисте умели да цените партнера на прави начин. Ако сте у браку, бићете на љубавном искушењу. У сваком случају време је као створено за еротска уживања и судбинске сусрете. Могућа је тајна веза са неком особом која ће на вас деловати као магнет.

Лав

Ово је осетљив период за вас по разним аспектима. Могуће су емотивне блокаде у односу са партнером, без обзира да ли имате партнера или сте слободног статуса пратиће вас периоди изолације или емотивне дистанце, разне потешкоће. Савет је да скупите унутрашњу снагу и да имате пуно стрпљења у очекивању да за вас свићу нови сунчано-љубавни и срећни дани.

Девица

Осећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија Вам нечије понашање и спремност да Вам угоди на различите начине. Емотивни занос понекад треба контролисати, обратите пажњу на нечије коментаре. Све има прави смисао, ако постоји заједнички договор и добра воља. Прихватите реалну слику у љубавном односу.

Прочитајте још: Да ли сте РОЂЕНИ у току ноћи, јутра или поднева? Период дана када сте дошли на свет може одредити ваш КАРАКТЕР

Суочавање са истином представља растерећење и најављује добар почетак. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће Вас шармирати својом појавом и стилом понашања. Нема разлога да се понашате сувише строго према вољеној особи. Слободно изразите своја потиснута осећања или намере. Учините неки посебан гест пажње у прилог заједничкој срећи.

Вага

Ако сте слободни, спремите се за нова љубавна искушења. Могуће је да ћете на послу, или захваљујући колегама упознати неког ко ће вас освојити на први поглед и буквално оставити без даха. Због разлике у васпитању, образовању или друштвеном статусу, могући су проблеми на почетку јер ћете несигурност скривати темпераментним иступањем и агресивним наметањем својих ставова. Пазите само да таквим понашањем ту особу не отерате, пре него што било шта са њом започнете.

Срећом, звезде су на вашој страни, па када мало "смањите доживљај", ваш однос ће се хармонизовати, а ви ћете имате утисак као да живите у бајци. Ако сте у вези, мораћете да балансирате између партнера и родитеља, јер неће бити задовољни вашим избором. Онима који су у браку породични притисак и обавезе деловаће неиздрживо. Не брините, и то ће проћи. Не доносите исхитрене одлуке.

Шкорпија

Не заваравајте се, ако постоји љубитељ моћи и утицаја, онда сте то ви. Пажња и наступи пред јавношћу сасвим су друга ствар. Завођење или хипнотизовање маса јесте још један од ваших скривених талената. Бићете врло осетљиви на енергију других људи и вешто избегавати сусрете или дружења која вам не одговарају. Цинично очекујете разочарања, али време чуда неће вас заобићи. Основна порука је: оптимизам вам отвара нова врата. Уживајте у царству љубави и уз вољену особу.

Прочитајте још: НАЈВЕЋА ЗЛОПАМТИЛА: Ова 3 хороскопска знака не желите да наљутите

Стрелац

Они који се налазе на путовању могли би доживети љубав из својих снова. Они који не путују, размењиваће лепе идеје с другом страном. Ојачаће поверење у везама, а самци ће бити склони да траже само свој идеал. Ништа друго неће долазити у обзир.

Јарац

Идућих пар дана ваша ће љубавна стремљења бити углавном платонског карактера. Осећаћете додуше, све већу потребу за љубављу, али и за тим да сањарите о својим идеалима. Због тога ће неки бити у дилемама да ли изаћи или се повући.

Водолија

Налазите се у фази емотивног узлета, осећате да је срећа на Вашој страни – пружају Вам се различите могућности без обзира на Ваш емотивни статус или на године. Предстоји Вам љубавно зближавање које ће на Вас оставити фасцинантан утисак. Уколико Вас привлачи »чар« и авантура новог љубавног изазова или особа коју сте недавно упознали, предстоји Вам низ узбудљивих епизода. Ипак, у сваком претеривању постоји и део истине који се »скрива« од очију јавности.

Нека врло осетљива и лична питања представљају велики изазов, а љубавном изазову је најтеже одолети. Понекад ствари видите у контексту »строгих теорија«, али љубавни однос захтева прилагођавање и да искорачите из својих устаљених навика. Поступите у складу са својим осећањима и савешћу.

Рибе

За вас је ово срећан период за љубавни живот. Али, ово је такође и повољан период за самоанализу и за истраживање дубљих нивоа, а то су проблеми у односу које је иначе теже разумети. Неко од вас ће бити усмерен на истраживање спиритуалних или културолошких тема, тражење и откривање истине у двоје и, зашто да не, откривање света заједно кроз “љубавно царство и светове”. Може се радити о љубавима које су удаљене, о љубавној причи са неким ко живи на другом крају света, или једноставно, о романтичном путовању у двоје.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas