Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Венера до 15. децембра прави ОЛУЈУ у емоцијама: Ове СТРАСТИ су убилачке, смирите се!

Венера транзитира кроз Шкорпију до 15. децембра. Жеља за контактима ће бити на врхунцу, као и страсти, љубоморни испади и још много тога.

1606400300_Venera.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Венера је синоним за љубав, а Шкорпија је знак у којем је најизраженија сексуалност. Ипак, то не значи да ће у наредном периоду бити страсти и секса. Венера се не осећа добро у Шкорпији, јер овај знак у њој буди све најгоре - опсесију и контролу!

Прочитајте још: ХОРОСКОП ДО 21. ДЕЦЕМБРА: БЛИЗАНЦЕ очекују нова познанства, БИКА промене, а ОВЕ ЗНАКЕ љубавна искушења (ПРВИ ДЕО)

Венера у Шкорпији донеће драматичне ситуације, нарочито љубоморне и посесивне, а на површину ће испливати и притајене страсти. Сви ће осећати да неко над њима успоставља контролу, а ово ће се нарочито осећати у породици, међуљудским односима.

Отимање
Емоције су под опсадом, људи ће бити спремни да на препад отимају оно што мисле да им припада.
Ођедном ће све постати важно. Све или ништа!

Тачније, проблем Венере у Шкорпији је што сви све доживљавају лично и крајње озбиљно, сви се понашају екстремно и спремни су само на екстремна осећања. Ођедном ће све постати важно и сви ће бити спремни "да умру" за нешто што им до јуче није толико значило.

Венера и Шкорпија доносе много страсти узалуд бачене Фото: Пиксабеј

Проблем овог односа је што ће многи бити спремни да узимају и решавају проблеме силом. Још већи проблем је што, када нешто науме са много страсти, неће хтети то да пусте... Опсесија контролом ће "сићи! до најмањих ситница и највише штете ће нанети управо оном ко је спреман да уради све да постигао циљ. Значи, ко је у наредном периоду спреман да подигне тон, неког контролише и крене у акцију учиниће себи највећу штету.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Када се Венера посматра са Земље изгледа као најлепше и најсјајније небеско тело. Са друге стране, Шкорпијом влада Плутон, најудаљенија и најхладнија планета у Сунчевом систему. Док Венера буди у људима нежност и љубав, Шкорпија подстиче мистерију и агресију.

Грчевита борбе контроле највише ће наштетити онима који подигну глас!
Его је у првом плану
Проблеме ће изазивати људи са израженим егом. Мушкарце ће привлачити атрактивне везе, над којима могу да владају.

Нажалост, период у наредне две недеље обележиће грчевита борба да се из најбоље намере заштите вољене. У исто време ова заштита ће бити напорна и заштићени ће је осећати као контролу.

Прочитаје још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Оваква Венера у Шкорпији је тешка за везе и најгоре ће проћи оне особе које финанасијски зависе од партнера. Они који сада уплове у љубавне воде схватиће да је оваква веза токсична, пуна страсти и краткотрајна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas