Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: БЛИЗАНЦИМА следи занимљив позив, ВОДОЛИЈЕ незадовољне пажњом

Сазнајте какав је викенд пред вама

1669382187_poziv.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Приуштите себи миран и опуштајући викенд јер вас о очекује изазовна недеља како у приватном тако и у пословном смислу. Љубав је мирна лука и ту пуните батерије.

Прочитајте још: НАЈДЕПРЕСИВНИЈИ хороскопски знак: Познати су мрачном размишљању и неодлучности чак и кад немају посебан РАЗЛОГ

 

Бик

Недеља иза вас вас је исцрпела. Ви лично још увек имате оптимизам и снагу за “борбу”. Да би сачували тај дух одморите се за дане викенда. Када је љубав у питању покушајте да не преносите нервозу на партнера.

Близанци

Слободни Близанци могу да очекују занимљив позив од особе са којом су некада имали флер. Сада се отвара могућност да прерасте у нешто озбиљније.

Рак

Љубав партнера вам је најбитнија и ви никада нећете запоставити ваш однос. Али за овај викенд се може десити да партнера погледате другим очима и да увидите да не можете само ви да дајете.

Лав

Превише ваше саможивости може да угрози ваше односе било које врсте. Застаните овог викенда и размислите где грешите и како можете да се поправите.

Девица

Детаљисање на послу вам црпи снагу. Покушајте да сагледате ширу слику и тиме ћете на првом месту себи помоћи. У љубави вас за викенд очекују лепа дешавања.

Вага

Превише ваше лежерности људи могу да погрешно протумаче. Немојте се изненадити ако за викенд добијете позив од колегинице која је баш због вашег понашања одлучила да направи први корак.

Шкорпија

Задовољни сте недељом иза вас. У љубави ако сте слободни очекујте занимљив позив од особе са којом сте већ дуже време у необавезној вези. 

Стрелац

Немојте гурати под тепих своју интуицију. Видите тј сведочите неким стварима која свакако нису пријатна и то вам је сигнал да под хитно нешто мењате!

Јарац

Изненадни пословни пут који је планиран за наредну недељу пореметио је ваше планове за викенд. Немојте очајавати јер сте ви савршен организатор и успећете себи да угодите као и да се на време спремите за пут.

Водолија

Нисте задовољни пажњом коју добијате од партнера. Сачекајте викенд и оштро и прецизно саопштите партнеру шта очекујете од њега. Једино тако ћете га пробудити и схватиће да сте и ви живо биће са очекивањима и потребама.

Прочитајте још: Четири најбоље обучена хороскопска знака: Оне воле моду и имају добро изграђен стил

 

Рибе

Почињете да увиђате нека друга лица код особа за које сте могли руку у ватру да ставите. Како сте превише емотивни то на вас оставља снажан утисак! Морате ојачати и схватити да се неке ствари једноставно дешавају и да ће се дешавати!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas