Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Викенд хороскоп: Јарчеве чека озбиљна промена, а Лава ЉУБАВ

Викенд хороскоп саветује да наредна два дана проведете у физичкој активности и да бринете о себи.

1633075429_Depositphotos_70284849_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Овај викенд ће бити обојен љубављу. Али, не само партнеском већ и љубављу према себи која је и најважнија.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Венера саветује: Брините о себи

Венера у Шкорпији нам поручује да се окренемо себи и да видимо првенствено какав однос имамо сами са собом. Ту све почиње и зваршава се. Било би лепо да будемо потпуно искрени и да се овај викенд "забављамо сами са собом" .

Ова Венера воли лични спа третман па ако смо у могућности нека свако себи у личној режији осмисли лепу миришљаву купку са доста топле воде (ова Венера воли сауне и парна купатила), леп пилнг тела....Ко може нека приушти себи масажу и тако редом....

Јарчеве чека озбиљна промена

Што се знакова тиче биће прозвана баш Шкорпија јер ће њој нека давна љубав да закуца на врата срца! Јарца чека озбиљна промена на послу који ће он да искористи у своју корист.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Током викенда ће да осмисли савршен план. Лав ће викенд провести у знаку љубави са својим партнерома а слободни ако изађу постоји шанса да упознају некога.....

Прочитајте још: ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Здравље нам је свима помало угрожено па би било пожељно да се фокусирамо на оно што нашем телу и души доноси мир и спокој. На првом месту је више сна, затим лагана шетња и да пороведемо што је више могуће време у парковима или поред реке. Шетња тј "калдрма фитнес" је набољи аеробик за наше тело.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas