Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Vikend horoskop: Jarčeve čeka ozbiljna promena, a Lava LJUBAV

Vikend horoskop savetuje da naredna dva dana provedete u fizičkoj aktivnosti i da brinete o sebi.

1633075429_Depositphotos_70284849_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovaj vikend će biti obojen ljubavlju. Ali, ne samo partneskom već i ljubavlju prema sebi koja je i najvažnija.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur vraća STARU LJUBAV i bivše prijatelje: Oslonite se na INTUICIJU

Venera savetuje: Brinite o sebi

Venera u Škorpiji nam poručuje da se okrenemo sebi i da vidimo prvenstveno kakav odnos imamo sami sa sobom. Tu sve počinje i zvaršava se. Bilo bi lepo da budemo potpuno iskreni i da se ovaj vikend "zabavljamo sami sa sobom" .

Ova Venera voli lični spa tretman pa ako smo u mogućnosti neka svako sebi u ličnoj režiji osmisli lepu mirišljavu kupku sa dosta tople vode (ova Venera voli saune i parna kupatila), lep pilng tela....Ko može neka priušti sebi masažu i tako redom....

Jarčeve čeka ozbiljna promena

Što se znakova tiče biće prozvana baš Škorpija jer će njoj neka davna ljubav da zakuca na vrata srca! Jarca čeka ozbiljna promena na poslu koji će on da iskoristi u svoju korist.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Tokom vikenda će da osmisli savršen plan. Lav će vikend provesti u znaku ljubavi sa svojim partneroma a slobodni ako izađu postoji šansa da upoznaju nekoga.....

Pročitajte još: OKTOBAR će TRI znaka usrećiti: Strelac će konačno isplivati, a DVA će promeniti posao

Zdravlje nam je svima pomalo ugroženo pa bi bilo poželjno da se fokusiramo na ono što našem telu i duši donosi mir i spokoj. Na prvom mestu je više sna, zatim lagana šetnja i da porovedemo što je više moguće vreme u parkovima ili pored reke. Šetnja tj "kaldrma fitnes" je nabolji aerobik za naše telo.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas