Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Љубавни хороскоп за октобар Лава упозорава да чува докуметна и сачека новемабр за све планове.

1632741430_Depositphotos_117509574_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Овај љувани октобар боји и ретроградни Меркур. Хајде да видимо како ће се љубав и ретро Меркур одразити на знакове хороскопа. Сваком нешто доноси..бивше љубави, не завршене приче, старе пословне шансе.

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

Ован

Вама дононоси љубавне особе из прошлости. То је неко са киме сте давно нешто имали. Даје вам могућност да размислите да ли да анставите нешто или да заувек прекинете.

Бик

Дешавања по питању посла и каријере. Бићете у прилици да се вратите на старо радно место или ћете стећи реалну слику вас како сте некада радили и сада. Тада је битно да подвучете црту и да направите бизнис план који ћете почети да спроводите у новембру.

Близанци

Битно је да не доносите одлике од пресудног значаја,само полако и без журбе. Такође, спрема вам се повратак особе из прошлости која је оставила дубок траг на вама...

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Рак

Вама је наглашено поље дома односно места где живите. Сада није добро време за промену места боравка. Неки члан домаћинстав вам се враћа у живот.

Лав

ОПРЕЗ када су документи у питању. Када потписујете нешто везано за посао, компанију. Збрка око папирологије. Девица- само мирно и прецизно када су финансије у питању. Не залећите се, не улазите у пословне дилове, трошите само онолико колико вам је непоходно. Бољи дани долазе у новембру.

Вага

Како је ретро меркур у Ваги ви га највише осећате. Тражи од вас баланс на свим букавло свим пољима. Особа са којом сте некада били јакој секс емотивној вези вас контактира...

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Шкорпија

Сада је сваезник ваша интуиција. Није случајно што је имате јакоо изражену јер ћете бити у вртлогу сплетки и оговарања... Сада је послушајте и нема шансе да направите погрешан корак.

Стрелац

Активира вам се поље пријатељства тј обновићете контак са давним пријатељима. Биће доста емоција.... Добро размислите ко вам нуди помоћ! Не прихватајте је тек тако!

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Јарац

Каријера вам је наглашена. Сад вам се отвара могућност да све "наплатите" и да тражите парче свог великог и сласног колача!

Водолија

Само улажите у себе, своје образовање и у новембру вам се отварају врата да све наплатите кроз рад и на бољој радној позицији.

Прочитајте још: Месечни хороскоп до 22. октобра: Вагу ЛАЖУ, Бик је окружен НЕВЕРОМ, а једна знак деобија ШАНСУ ЖИВОТА

Рибе

Дефинитивно љубав доминира. ВЕОМА битна особа из прошлости вам се враћа у живот!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas