Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Коме октобар доноси срећу и успех, а ко треба да се припреми на вртоглаве промене?

1632994868_Depositphotos_64875949_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Стрелац

Вама следе промене на боље. У протеклом периоду као да је време стало. Све што сте покушали вратило вас је три корака уназад. Сада у октобру свеж и здрав ваздух, односно, енергија улази у ваш живот. Промене позитивне очекујет и на послу. Али акценат је више на вама као бићу јер више нећете имати тежину и сада ћете да дишете пуним плућима.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Рибе

Октобар искористите да свету покажете себе као потпуно нову особу. Сада имате елана, промене се дешавају и време је да се припремите за нове промене које ће вам живот одвести у потпуно новом правцу. Јупитер ће карајем године ући у ваш знак и тада тек следи ваших 5 минута.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Ован

Вама се завршава циклус нелагоде који сте имали на послу. Сада следе конкретни догађаји који вам мењају пут у каријери.

Ован мења посао, а у љубави биће акције

Слободним Овновима се појављује особа која им мења живот из корена. По први пут нећете ви морати да "радите" јер ће темперамент ове особе бити дупло јачи од вашег и замислите ви ћете "остати без текста"

Знакови којима октобар доноси не тако лепе промене:

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Бик

Вама ретроградни Меркур уноси пометњу у пословни живот који ће се одразити и на љубавни. Пословни однос вас и надређених, као и колега, на ивици је пуцања. Ту више нико никога не разуме.Размишљате о промени посла а и добили сте нову понуду- савет је да сачекате крај месеца и тада да донесте одлуку. Нервоза са посла преноси се на љубвани живот и партнер то осећа. Памет у главу и полако.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Близанци

Ви сте деца комуникације а овај ретроградни Мекур вама уноси потпуну пометњу у мозгу, речима и мислима. Никако сада не доносите одлуке. Заиста нисте рацинални нити способни за то. Ако можете покушајте да све ваше мисли пренесте на папир (значи без директне комуникације) и онда то опет прочитајте крајем месеца и примените.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas