Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Лавовима прошлост не да мира, а ДВА ЗНАКА очекује изненадни позив

Шта нам поручује хороскоп за последњи викенд у августу

1661419892_woman-g2e21d86bf_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Не улазите у расправе са колегама. Свако има свој темпо и морате то поштовати. Крајем недеље очекујте тајни љубавни позив.

Бик

Стање на послу је одлично. Ви сте задовољни, нисте уморни и сада за викенд можете да се посветите својим драгим људима.

Близанци

Један од чланова блиске породице вам задаје главобољу. Колико год се ви трудили не можете променити нечији поглед на свет. Недеља је дан када се многе породичне ствари могу променити.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за септембар 2022: Девице, ово је ваше време за љубав, а ДВА ЗНАКА очекује повратак особе из прошлости

Рак

На послу све завршавате у року. Одлази вам пуно енергије, а вама је најбитнија породица. У петак искључите мисли што се тиче посла и поветите се породици и емотивном партнеру.

Лав

Пуни сте здраве и јаке енергије. Све постижете. Задовољни сте. Међутим, прошлост вам не да мира. За викенд одлучите којом стазом настављате даље.

Девица

Леп викенд је пред вама. Очекујте позив од пријатеља за продужени викенд ван града!

Шкорпија

Викенд искористите да обавите љубавни искрен разговор. Све зависи од вас. Ако сте искрени на првом месту према себи ствари ће се одвијати у вашу корист.

Стрелац

Осећате умор. Превише ствари је пало на вас. Оно што вас ресетује су љубав и пријатељи. Ако сте у прилици, звезде вам поручују да побегнете из града. Свака промена средине вама пуни батерије.

Јарац

Посао и финасије иду одлично. Самим тим ваша енегија је опуштена. Зато за викенд очекујте једно лепо познанство које вам може променити живот.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2022: Пет планета је у РЕТРОГРАДНОМ ХОДУ, али два знака ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ УСПЕХ

Водолија

Колико год се ви трудили неки људи ће увек причати лажи. Ви на то не треба да обраћате пажњу. Пред крај радне недеље очекујте позив баш од тих особа односно особе која прича лажи. Прихватите позив и за викенд поставите ствари на своје место.

Рибе

Емотивни партнер очекује више од вас. Потрудите се око њега. У задње време вас као да нема у том односу. Викенд проведите са њим и не дозволите да ништа поквари та два дана!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas