Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Викенд хороскоп: Овнови, напуните батерије пред почетак недеље, Рибе очекује изненађење

Шта нам саветује викенд хороскоп?

1668756777_8d76feeae088104279158a4263b8b6200c98fb6a.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Ован

Окрените се себи и радите на себи. Предстоји вам изазивна радна недеља, па за викенд напуните батерије.

Бик

Ситуација у дому се смирује. То вам је црпело енергију и нисте били фокусирани на посао. За викенд се концентришите и урадите све што нисте могли у радној недељи.

Близанци

Очекује вас сјајан викенд! Немојте бити лењи и прихватите позив од пријатеља!

Прочитајте још: Долази нам МЛАД МЕСЕЦ у Стрелцу: Враћа веру у људе, а овим знаковима се остварују жеље

Рак

Ако сте размишљали о промени стила живота за викенд седите и детаљно размотрите и направите план како и шта треба мењати.

Лав

Задовољни сте резултатима на послу. Сада се можете посветити себи и окружењу. Ако имате емотивног партнера можете да очекујете мању расправу. За викенд лепе вести.

Девица

Немојте бити затворени. Пријатељи желе да вам помогну. Будите искрени са њима и имајте поверења у њих.

Вага

Напокон се радна недеља приводи крају. Била је јако стресна. За викенд рестарт, а у суботу под руку драгу особу и правац провод!

Шкорпија

Оговарања и сплеткарења на послу су вас умало коштала позиције. Застаните, послушајте своју интуицију и савет колеге. За викенд вам треба чишћење од свега и свих.

Прочитајте још: Највеће СЛАБОСТИ МУШКАРАЦА према хороскопу: Неки се плаше изненађења, а неки туђег мишљења

Стрелац

Имате нелагоду када је посао у питању. Ако сумњате, поразговарајте са надређенима, а за викенд тачно размислите у ком правцу је потребно да иде разговор.

Јарац

Прија вам тренутна енергија целокупног вашег окружења. Добро се осећате, па ако сте у прилици за викенд напустите град и уживајте у природи.

Водолија

Женска особа из породице жели да са вама обави разговор. Размислите зашто избегавате и за викенд донесите одлуку.

Рибе

Очекује вас лепо изненађење за викенд. Немојте се претварати да не очекујете. Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas