Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ЊИХ СУ ГОДИНЕ САМО БРОЈ: Хороскопски знаци који често бирају старије партнере

Четири припаднице Зодијака које воле старије мушкарце

1707317310_Foto-Shutterstock-horoscope.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Поједини људи имају склоности ка старијим партнерима, а астролози истичу да би то и те како могло да има везе са хороскопским знацима.

Разлог за привлачност ка старијима може бити комбинација њихових емоционалних, интелектуалних и сигурносних потреба.

У ова четири хороскопска знака се често рађају жене које имају склоност према старијим мушкарцима.

Рак

Ракови су познати по својој емоционалној дубини и потреби за сигурношћу. Старији мушкарци често им нуде осећај стабилности и заштите, који Ракови интензивно траже. Овај знак цени традиционалне вредности и дубоку емотивну повезаност, а то проналазе у партнерима који су искуснији и зрелији.

Вага

Ваге цене склад и равнотежу, а старији партнери често имају стабилност и зрелост коју Ваге траже у вези. Ваге такође цене софистицираност и елеганцију, а старији мушкарци често поседују ту врсту рафинираности која привлачи овај знак.

Јарац

Јарчеви су амбициозни и практични, с нагласком на постизање дугорочних циљева. Привлачност старијих мушкараца може бити повезана с њиховом способношћу да пруже сигурност и подршку амбицијама Јарца. Јарчеви, такође, цене искуство и мудрост које старији партнери често доносе у везу.

Шкорпија

Шкорпије су интензивне и страствене, с дубоким емоционалним и интелектуалним потребама. Старији мушкарци могу задовољити те потребе кроз своје животно искуство и емоционалну зрелост. Шкорпије такође привлачи идеја дубоке и трансформишуће везе, коју често налазе с партнерима који имају више животног искуства.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas