Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Биоритамска прогноза за ЈУН: Чувајте новчанике и пакујте кофере, а ДВОЈКЕ добијају посао

Нумеролошка прогноза за јун ће неке послати на пут, а другима испразнити новчанике.

1622548373_Depositphotos_179289898_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Биоритамски број ЈЕДАН

Јун је под утицајем броја 2, а двојка је Месец. Зато су свима потребни смиреност и стрпљење. А ви, чији је биоритамски број 1, током јуна бићете под утицајем броја 3. Аналитичне особе попут вас тешко ће прихватити емоције које ће овладати вама, јер је то супротно вашој урођеној рационалности. Будите смирени, немојте реаговати исхитрено, већ нека иде све својим током. Могло би бити и лепо.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Биоритамски број ДВА

Поведите рачуна о себи, јер вас четворка упозорава да се правилно храните, пијете лекове, ако је то потребно и, уопште, да бринете о здрављу.

Неко ће добити посао, а неко ће остати без њега!

Неки од вас би могли добити посао, а понеко може остати без њега. Кад је четворка доминантна, увек се нађе нешто да се поради око куће, па би било добро да се посветите томе.

Биоритамски број ТРИ

Ако вам се укаже прилика, идите на пут, јер је одличан период за тако нешто. Такође, могуће је да ћете се "бацити" на генерално сређивање стана, што и те како може бити добро. У сваком случају, покрените се, више шетајте, будите у природи и упијајте оно што је добро. Немојте се превише "трошити", већ пустите да вам време иде наруку и приуштите себи лепе тренутке.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Нумеролошка анализа вируса КОРОНА открива нешто застрашујуће

Биоритамски број ЧЕТИРИ

Вама јун доноси шестицу, што говори да ће бити збивања у породици. Понеко од вас се може заљубити, неко раставити, неко добити дете, понеко бринути о старијем члану породице. Свако ће имати своју обавезу. Гледајте да је добро "одрадите", да се не би понављала, јер то вама може да "падне" теже него другима.

Четворкама догађаји у породици, Петице нека чувају нерве, Шестице прати срећа.

Биоритамски број ПЕТ

Чувајте нерве, јер вам седмица "стоји" као изазов. То може донети додатно нервирање због нечега што раније није добро одрађено. Ви, за које кажем да сте деца неба, можете добити неко признање за свој рад или учинити добро дело. Седмица није увек негативна, она доноси и уметничке склоности и способност помагања другима. Као природном вођи, вама и одговара да помажете слабијима.

Биоритамски број ШЕСТ

Пратиће вас мала срећа, јер сте под утицајем броја 8. Могуће је да наплатите нека заостала потраживања и да се финансијски мало стабилизујете. Чувајте се, јер ваша привидна мирноћа може бити и погубна за вас. Покушајте да уживате у сваком тренутку и да пронађете време само за себе. Пустите породицу нека се мало сама брине о себи. Зашто све мора увек ићи преко вас?

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Биоритамски број СЕДАМ

Било би добро да направите редослед приоритета у животу, јер ће вас деветка на то "терати". То значи да је дошло крајње време да рашчистите са предрасудама, да схватите ко вам је пријатељ, а ко је ту да вас користи. Туђа сте срећа, а своја несрећа. Научите да себе више волите и ослободите се оних који вам црпе енергију.

Најновији број "Трећег ока"
Деветке чувајте новчаник!

Биоритамски број ОСАМ

Број један донеће вам додатну енергију да нешто ново започнете, себи помогнете и смогнете снаге да вас то покрене у позитивном смеру. Тешко је понекад да схватимо шта је за нас најбоље. Али, кад је јединица ту, са јаким Сунцем имаћете довољно снаге да промените много тога. Искористите овај добар прилив енергије да добијете оно што очекујете. Можете - ако желите.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Биоритамски број ДЕВЕТ

Причувајте новац, јер сте под утицајем броја 2. Немојте трошити ненемански, јер у оваквом месецу долази и до губљења новца и ствари, блокада на многим пољима. Старе душе попут ваше тешко прихватају савете других, јер мисле да све најбоље знају и понекад су и тврдоглаве. Ипак, покушајте да ме озбиљно схватите и да учините све да вам овај месец што боље прође.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas