Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРОЈКЕ

Нумеролошка прогноза за ОКТОБАР: Искористите Сунце да решите ПРОБЛЕМЕ и покренете ПОСАО

Глобално, овај октобар је месец броја шест, а за Стару Србију - броја један. Зато је ово одличан период се нешто ново покрене и постави на право место.

1632209404_Deposkracen.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Треба искористити добро постављено Сунце, које даје довољно енергије да се ствари окрену на позитивно, и да се многи проблеми реше. Није лако борити се са ветрењачама које нас окружују.

Ко се игра са оним што је српски народ доживео од свог постанка, током векова, вратиће се му се на врло болан начин. Ми јесмо најстарији народ на овом подручју, а нико пре нас није ни био овде. Зато нас неки мрзе. Али, свима шаљимо - позитивне вибрације.

Прочитајте још: Један хороскопски знак је вечити ШЕФ, а никада директор

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Јединица

Октобар вам доноси доста брига због нечега што сте раније урадили, мислећи да је то добро, али увек се догоди нешто што поремети наше планове. Седмица ће вас пратити, а она јединицама не доноси увек добро, понекад су ту и сумње које оптерећују. Зато се смирите и покушајте да све покренете на позитивно, кроз нешто што ћете урадити за добробит себе и своје породице.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Тројка
Дође време да и ви кажете: "Доста је било". Под утицајем броја девет и те како имате право на то, јер сте цели свој живот давали себе другима, а заузврат добијали мало. Узмите живот у своје руке. Схватите да су се људи много променили откако је ова пошаст завладала светом. Све је више оних који мисле да су само они у праву. Клоните се таквих.

Двојка

Пошто сте под појачаним утицајем броја осам, очекујте да се неке ситуације смире, да добијете нешто новца који може помоћи да решите бриге. Ваша склоност колекционарству може доћи до изражаја, и довести до тога да купите нешто о чему сте маштали раније.

Стиже новац Двојци, а Петица не сме да га троши

Петица

Имаћете осећај да овог месеца правите "корак напред - два назад". То је због броја два који доминира током овог периода. Чувајте новац, и не купујте ништа ако баш није непходно. Опустите се мало, не журите, и биће много боље.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Четворка
Полако улазите у период јаких енергија, које вам могу донети нове почетке, јер, јединица доминира током октобра, а биће ваша и целе следеће године. Припремите се да прихватите новине, јер и вама је потребна додатна енергија да лакше пролазите кроз обавезе.

Шестица

Бићете веома емотивни, и срцем примати све што се дешава у вашем окружењу. Не дозволите да вас тројка блокира, јер, ви сте по природи борац и увек умете да се добро поставите када дође до проблема. Ма колико породица утицала на вас, не дозволите себи да се због тога превише бринете.

Четворци се отварају прилике, Шестица ће бити емотивна, Седмица нека се пази и заокупи послом.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Седмица

Нови број "Трећег ока"

Лепо би било ако би се неке пословне активности активирале, јер је то боље него да се оптеретите нечим другим. Поведите више бриге о здрављу, једите мање, а чешће. Немојте све примати срцем, јер то није добро. Нађите времена да покренете нешто ново.

Осмица нека оде на одмор, а Деветка реши проблеме.

Осмица

Ако до сада нисте били на одмору, добар је тренутак да одете. Под утицајем броја пет, многа вам се врата отварају и зато се ослободите, како би нешто добро у вашем животу кренуло. Овде вам није само срећа потребна, већ и енергија

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Деветка

Дође период кад се неке ствари у породици морају решити, а шестица вам сада доноси такве могућности. Зато се отворите и учините нешто да се то и оствари.

Тешко је на вас утицати, јер скоро ником не дозвољавате да уђе у ваш живот, бирате и пријатеље, којих нема превише. Сада би могао да вам појави неко сасвим нов, ко ће вам донети неку топлину и љубав.

Комплетан текст можете прочитати у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas