Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОШКЕ АНАЛИЗЕ

Бирајте љубав према ПРОРАЧУНУ! Израчунајте компатибилност са партнером по датуму рођења

Ако нисте сигурни да ли је партнер онај прави, израчунајте вашу међусобну компатибилност

1667166234_senior-gc169d3ae9_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Компатибилност се обично израчунава узимајући у обзир бројеве укључене у датум рођења сваког од партнера. Да би сазнали компатибилност према хороскопу, астролози саветују да наручите појединачне наталне карте и упоредите обе, спроведете такозвану синастричку анализу, узимајући у обзир тачно време и место рођења, као резултат чега ћете добити закључак о компатибилности и изгледима вашег пара.

Прочитајте још: Ова три хороскопска знака очекује ВЕЛИКА СРЕЋА У НОВЕМБРУ: Њима ће се догодити лепе ствари ове јесени

Најједноставнија формула за израчунавање љубавног броја за пар је да одредите лични број судбине  партнера и да их саберете. Прво треба да знате пун датум рођења - ваш и његов - и да их саберете у један износ.

Да бисте израчунали број судбине особе, потребно је обојити датум рођења узастопним бројевима и сабирати их док не добијете једноцифрену цифру. На пример, рођени сте 24. маја 1982. године, што значи да се ваш судбински број израчунава на следећи начин: 2+4+5+1+9+8+2=31=3+1=4. Урадите исто са датумом рођења дечка, сабирајући све бројеве његовог датума рођења и добијајући, на пример, 9.

Прочитајте још: Индијски хороскоп за 2023. годину: Коме се "смеши" брак, а коме нове пословне прилике

Затим саберите оба ваша судбинска броја: 4+9=13=1+3=4. Број вашег синдиката = 4. Иначе, према нумеролозима, компатибилност према бројевима судбине може се утврдити не само додавањем, већ и одузимањем бројева судбине: 9 - 4 = 5. Чудно, обе опције раде и омогућавају вам да разуме потешкоће у започињању везе у пару.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Ракови будите себи на првом месту, Ваге покажите партнеру да вам је стало

Судбина број 1: хармоничан однос, али су могуће свађе око тога ко ће бити вођа у пару.

Судбина број 2: јака, равномерна заједница заснована на обостраној користи од односа за сваког партнера.

Судбина број 3: односи су пуни топлине и нежности, али постоји ризик од издаје и проблема повезаних са неповерењем.

Судбина број 4: добра заједница, оба партнера воде рачуна једни о другима, тако да веза може трајати веома дуго.

Судбина број 5: живахне везе, пуне страсти. Проблеми су могући због превелике себичности једног од партнера.

Судбина број 6: срећна заједница. Односе подржава пријатељство, међусобно поштовање и поверење.

Судбина број 7: успешна заједница, партнери подржавају једни друге, повезују их заједнички интереси и хобији.

Судбина број 8: јака заједница, али могуће је да један од партнера манипулише другим. Да бисте се заштитили од патње, покажите искреност и поштовање једни према другима.

Судбина број 9: Нормалне, здраве везе. Да бисте одржали стабилност и избегли свађе, посветите дужну пажњу финансијској области.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas