Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубавна нумерологија

Датум рођења може открити када и где ћете упознати СРОДНУ ДУШУ: Ево по којој формули се рачуна

Нумерологија може открити како ће изгледати ваш сусрет са сродном душом

1649176032_everton-vila-AsahNlC0VhQ-unsplash--2-.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Нумерологија се бави тумачењем бројева који могу утицати на судбину особе. Према нумеролозима, на основу нашег датума рођења можемо сазнати особине карактера особе, дешифровати судбоносне знакове и чак предвидети будућност.

Како према нумерологији можемо открити када и како ћемо срести своју праву љубав - да бисте то урадили, морате израчунати свој број према датуму рођења. Потребно је да саберете све цифре из датума рођења и додате број дана у недељи, у зависности ког дана сте рођени. На пример - Рецимо да вам је рођендан 24. фебруар 1995. и рођени сте у петак. Сабирате на следећи начин 2+4+2+1+9+9+5 = 32, затим тај број саберите са редним бројем дана на који сте рођени (петак - 5), 32 + 5 = 10, па сведите на једноцифрен број 1 + 0 = 1.

Прочитајте још: Оптичка илузија од које је многе ЗАБОЛЕЛА ГЛАВА: Да ли можете да откријете шта се дешава са ЊИХОВИМ НОГАМА

Сазнајте шта вам о сусрету са правом љубави открива број који сте добили:

1 - Љубав је веома близу. Ваш лични живот ће се побољшати у наредних шест месеци. Могуће је да је судбина већ близу, али ви то не примећујете. Можда је ово ваш пријатељ, кога чак и не сматрате потенцијалним партнером, или можда имате тајног обожаватеља. У сваком случају, срећа је веома близу, али нумерологија саветује да преиспитате своје приоритете.

2 - Сусрет са вашом судбином ће се десити за годину дана. Судећи по нумеролошкој анализи, то ће бити повезано са радним путовањем. У почетку вам се можда неће допасти нека особа јер ћете бити веома слични карактером. Дуго ћете противречити једно другом, али сталне противречности и спорови неће вам дозволити да одустанете.

3 - Ако сте добили број 3, то значи да ће ваш лични живот постати бољи тек када будете спремни за то и заиста желите. А када нађете своју љубав, постоји шанса да ће се ваша веза врло брзо развити. Ако сте романтичне природе, онда посећујте места која одишу таквом енергијом - на њима можете упознати сродну душу.

4 - Не треба пропустити прилику и треба да будете отворени за нова познанства, јер је ваша љубав особа која се налази у вашој близини. У овом случају, романса ће бити више него довољна. Односи ће бити веома страствени и занимљиви. Спремите се!

Прочитајте још: Како ПОВРАТИТИ самопоштовање и зашто је то важно: Поштовање СЕБЕ је први корак

5 - Овде нумерологија саветује да постанете једноставнији. Главна ствар је запамтити да све зависи само од ваше жеље. Највероватније ћете пронаћи своју љубав захваљујући пријатељу. Можда сте већ чули за ову особу или се чак срели неколико пута, али нешто је ометало развој ваше везе.

6 - Вероватно вас чека сусрет са вашом судбином на некој прослави или свечаном догађају. Одмах ћете схватити да је то управо ваша особа. Али однос између вас ће се развијати веома споро. Будите стрпљиви и можете имати однос о којем сте маштали.

7 - Састанак са сродном душом чека вас за пар година, истичу нумеролози. Можда ћете морати да се борите за своју љубав, јер ћете се наћи у љубавном троуглу. Можете се срести сасвим случајно и непредвиђено, али ћете знати да је све записано у звездама.

- Све зависи од ваше жеље: познанство се може догодити за неколико дана, недеља или месеци. Главна ствар је да се не плашите упознавања нових људи. Сасвим је могуће да ће се сусрет са вашом судбином одржати "виртуелно", односно на друштвеним мрежама. Можда сте се већ срели, али тада није било време. Једноставна комуникација ће постепено прерасти у пријатељство, а убрзо ће се претворити у љубав.

- Ваша веза ће почети у наредним месецима. Највероватније, ваша судбина је ваш шеф или неко ко је у пословном окружењу. У почетку ће ваш однос бити искључиво професионалан, али онда ће се десити ситуација након које ћете ту особу гледати другим очима. Бићете отворени за љубав на потпуно нов начин.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas