Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ СЛОВА

Нумеролошке ТАЈНЕ: Ево који ПРОБЛЕМИ вас могу очекивати у животу ако немате ова слова у свом ИМЕНУ

Име рођења је од кључног значаја за живот и добробит.

1657838752_beach-g4121c938a_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Недостатак бројева у пуном имену које добијамо на рођењу, на темељу нумеричких родова и њихових одговарајућих слова ће стварати шупљине које могу бити проблематичне у животу касније. Комбинација бројева у имену рођења сваке особе гарантује да неће бити празнине и да ће ублажити потенцијалне проблеме, који би иначе били присутни током живота појединца или би могли да настану.

Прочитајте још: Сви знамо шта значи када вас СВРБИ ЛЕВИ ДЛАН, али да ли знате шта значи када засврбе други делови тела

Име које смо добили на рођењу представља важан елемент за здравље, благостање и успех у животу. Духовне енергије делују у нашим животима, а да ми тога нисмо свесни. Део те манифестације повезано је са пуним именом рођења које помаже да се постави судбина сваког појединца. Живот је енергија, а елементи који стварају живот означавају се бројевима и словима.

Прочитајте још: Никад откривени детаљи: БИВШИ ДЕЧКО ДАРЕ БУБАМАРЕ отворио душу

Имена људи се састоје од писама која такође имају бројчане ознаке, а који су такође груписани заједно са сличним својствима. Писма су заправо симболи који одређују вибрације или фреквенције. Када један од бројева од  1 до 9 недостаје у имену рођењу то указује на различиту могућност проблема у животу особе који се односе на карактеристике повезане са словном групацијом. Такав недостатак бројева назван је празнином и врло је проблематичан, поготово кад је негативно аспектован у нумеролошком графикону. Те празнине се такође могу упоредити са недостатком контакта, без обзира колико је све савршено у свим другим аспектима.

Људи који су више осетљиви, који немају смисла за хумор, немају дубину мисли често имају празнину испољену кроз недостатак слова Г или П у вредности броја 7

Особа која нема слова представљена бројем 2 у свом пуном имену рођења, ту постоји потенцијал за проблеме у подручјима везаним за  блиске односе, бризи за друге, пословима везаним за тимски рад. Веома често у нумеролошким графиконима боксера може се видети управо та празнина која означава недостатак бриге за друге, односно њихове противнике. Људи који су више осетљиви, који немају смисла за хумор, немају дубину мисли често имају празнину испољену кроз недостатак слова Г или П у вредности броја 7.

Прочитајте још: Свете биљке које ће вас штитити уколико их будете гајили у свом дворишту: Ове 4 биљке ће вам помоћи, а могу имати и лековито дејтво (ФОТО)

Појединци који имају проблема у пословним партнерствима често имају  празнину кроз вредности броја 8. Слова Ј или С могу да штите особу од тешког идентитета; слова Ц, Л или У дају заштиту од здравствених проблема, болести, проблема с’ децом, проблема који произилазе из негативне комуникације, прекомерног уживања; слова Б, К или Т заштитиће особу од неосетљивости и недостатка бриге.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas