· · Коментари: 0
АДРЕСА И КУЋНИ БРОЈ

ОДАБИР ДОМА НИЈЕ СЛУЧАЈНОСТ: Кућни број много говори о вашој породици

Нумеролози тврде да свако од нас подсвесно бира домове у којима ћемо живети, како оне прошле, тако и садашње и да они имају своју симболику

house-number-446044_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Кућни број открива енергију који наш дом доноси свим укућанима, али коју енергију и шири људима около. Како тврде нумеролози, одабир дома није случајност, већ судбинско повезивање особа и симболике кућног броја..

Како да израчунате нумерологију вашег дома?  

Запишете свој кућни број и лаком математиком сведете га на једноцифрени. Сабирајте цифре вашег кућног броја док не дођете до једносцифреног броја. 

Прочитајте још: Нисте љубоморни? Ваш нумеролошки код каже супротно

Број 1 представља независност и почетке, означава саморазвој и индивидуалност. Изазов ће вам представљати завршавање пројеката и можете се осећати изоловано. Радите на добрим односима с другима.

Број 2 представља брак, партнерство, добре везе, дарежљивост, дипломатске односе и саосећање. Изазов може бити претерана осетљивост или зависност од других. Слушајте свој унутрашњи глас, те се укључите и у шири свет, а не само онај са својим најближима.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број 3 представља чуда, отвореност, оптимизам, напредак, ширење, велике визије и богат друштвени живот. Могући изазов су пребрзо ширење, црпљење енергије и став „уживај данас, плати после“. Останите максимално приземни, усредсредите се на бригу о себи, али не заборавите на друге.


Фото: Pixabay

Број 4 представља стабилност, лечење, волонтирање, помагање другима, објективност, реалност, испуњеност и задовољство на послу. Могући изазови су што вам посао може преузети доминацију над животом или посао без ужитка. Одвојите довољно времена за забаву и усредсредите се на животну равнотежу.

Број 5 представља промену, слободу, пустолован дух, узбуђење, комуникацију, путовања и романтику. Проблем може представљати што ћете у свему претеривати и у добром и у лошем. Код доношења одлука одвојите довољно времена. Будите упорнији по питању циљева, а потрудите се да се ова огромна енергија манифестује тамо где ви желите.

Број 6 представља хармонију, равнотежу, друштвену одговорност, породицу и креативност. Могући изазови су претерано давање и повученост. Тежите равнотежи између давања и примања. Мало више излазите међу друге људе и потрудите се да видити више од света.

Прочитајте још: Име и презиме нису случајност: Сазнајте шта ваше име говори о вама

Број 7 представља сталоженост, унутрашњу мудрост, светост, снове и визије. Могући изазови: Тешко ћете делити простор с другима, бићете више усредсређени на духовно него материјално и имаћете осећај како вас нико не разуме. Искористите своју креативност како бисте пронашли особе сличних ставова и спријатељите се. Сигурно их има много.


Фото: Pixabay

Број 8 представља целовитост, обиље у свим подручјима, снагу, вођство, јавно признање и унутрашњи мир. Могући изазови су новчани проблеми и егоцентричност. Више изражавајте захвалност, учите из проживљених лекција и размишљајте и о туђој добробити.

Број 9 представља хуманост, мудрост, дарежљивост, саосећање и добру срећу. Могући изазов је то што због тога што гледате на ширу слику нећете приметити у које поље живота је потребно тренутно усмерити енергију. Живите своју истину и будите пример другима, те искористите своју енергију како бисте искусили животне мистерије.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.