Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како ДАТУМ РОЂЕЊА може утицати на ваш живот? Погледајте ком типу личности припадате

Сазнајте какви су типови личности рођени одређеног дана у месецу

1690126384_numerologija-i-karakter.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нумерологија је и данас заступљена у нашим животима, са циљем да нам помогне да откријемо скривене делове наше личности… Иако је кључно израчунати лични број, као и број животног пута, многи нумеролози могу да открију појединости о особи само на основу тумачења датума рођења.

Осим специфичних каракеристика личности, дан рођења крије и вашу судбину, односно за шта сте предодређени у животу.

У наставку сазнајте какви су типови личности рођени одређеног дана у месецу.

Људи рођени 1, 10, 19. и 28. у месецу

Према речима нумеролога, људи рођени 1, 10, 19. и 28.  у месецу су прави лидери и индивидуалци. Њихова водећа планета је Сунце. Они увек преузимају ризик због чега су одлични у разним облицима бизниса.

Људи рођени 2, 11, 20. и 29. у месецу

Водећа планета за број 2 је Месец, што значи да је реч о креативним људима који се одлично сналазе на многим пољима. Такође, оне су одличне дипломате. Када је реч о одабиру каријере, највећи успех чека их у  глуми, моди, дизајну…

Људи рођени 3, 12, 21. и 30. у месецу

Њихова водећа планета је Јупитер.  Сви људи који су рођени под овим датумима имају велике циљеве у животу и одлични су са бројевима. Људи који су рођени 3. су веома успешни у банкарству и финансијама.

Људи рођени 4, 13, 22. и 31. у месецу

Сви људи рођени под бројем четири су познати по својој јединственој природи. Воле да преузимају ризик, али често долазе у невоље јер доносе лоше одлуке. За особе са бројем 4, оговарање и коцкање су велико „не“. Одлично се сналазе у уметничким водама.

Људи рођени 5, 14. и 23. у месецу

Природа их је наградила одличним комуникацијским вештинама, а познати су и по томе што увек доносе добре одлуке. Особе са бројем 5 веома лако могу да убеде друге у причу која им одговара, тако да марткетинг и продаја чине идеална занимања за њих. Хране се изазовима и не воле једноличност.

Људи рођени 6, 15. и 24. у месецу

Вођени планетом Венером, људи са бројем 6 су препознатљиви по својој харизми. Још од детињства жуде за гламуром и славом, тако да би рад у индустрији забаве био прави избор за њих.

Људи рођени 7, 16. и 25. у месецу

Људи са бројем 7 су прави аналитичари и одлично се сналазе у свим стварима које захтевају неки вид истраге. Веома су иновативни, а њихове креативне способности им помажу да се истакну. Живе „изван оквира“, а постају успешни захваљујући феноменалним идејама. Очекују их велике ствари у животу!

Људи рођени 8, 17. и 26. у месецу

Људи са бројем 8 често имају потешкоће у животу све док не напуне 35 година. Они су прилично једноставни и упорни. Веома су вредни па су спремни да напорно раде тако да остварају успех у животу. Чак и ако мало касне у томе.

Људи рођени 9, 18. и 27. у месецу

Особе рођене са бројем 9 су вођење планетом Марс. Преодређене су за спорт, а то доказује и чињеница да су неки од највећих спортиста рођени на ове датуме. Захваљујући Марсу, веома су храбри, пише Телеграф.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas