· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Ког датума сте се венчали или ПЛАНИРАТЕ ВЕНЧАЊЕ? Ово су најповољнији датуми за СРЕЋАН БРАК

Нумерологија открива који дани су најпогоднији за улазак у брачну луку

1653501306_wedding-ge137d48e7_640.jpg
Фото: Pixabay

Нумерологија као наука постала је све популарнија, а тумачења која доноси значајно могу утицати на наше будуће потезе у животу. Тако нумерологија открива и који датуми су најпогоднији за улазак у брак, односно за венчање.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Брак је један од најважнијих догађаја у животу сваке особе. Датум венчања представља веома битан и важан фактор у одређивању брачног живота. Уколико се пар венча на повољан дан, онда ће њихов брак имати благослов и биће веома успешан.

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)

Нумерологија нам може помоћи да одаберемо идеалан датум за венчање. Најбољи датуми за венчање су 1 и 9, уколико је и судбински број пара 1 или 9. За особе које имају број 4 као судбински број, најповољнији датум за склапање брака је 1 или 7. у месецу. За све особе које имају судбински број 8 идеалан дан за венчање је први у месецу.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

Такође, за особе рођене 3. у месецу или које имају судбински број 3, идеалан датум је 3 или 9. Специфично је да број 5 може узроковати развод између парова, као и губитак партнера, па га зато треба избегавати.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.