· · Коментари: 0
ДАТУМ РОЂЕЊА

Није свеједно! Да ли сте рођени парног или непарног датума? Ево шта то говори о вама

Нумерологија тврди да ниједан број у нашем животу није случајан, па тако и да однос парних и напрних бројева у датуму рођења одређује како ће тећи наш живот

cake-5075590_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Ако сте рођени непарног дана, непарног месеца и непарне године - ово носи посебну тежину и значење. Сваки однос бројева и њихова комбинација носе посебно значење и одређују животни пут.

Најпре, сведите свој датум рођења, дан, месец и годину рођења на једноцифрене бројеве. Тако, ако сте рођени 23.11.1980. године, ваши бројеви су следећи:

  • Дан = 23 = 2 + 3 = 5
  • Месец = 11 = 1+1 = 2
  • Година = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

Тако је ваша комбинација 5-2-9, односно непар, пар, непар.


Фото: Pixabay

1. Непар – непар – непар

Овим особама предвиђено је да су њихове тежње усмерене ка свему што је “светло”. Најчешће имају наклоност према уметности, али су им врло блиска окултна и друга тајна учења. Осећајни су, продуховљени и племенити. У животу су велики сањари. Поприлично се тешко сналазе у практицним пословима. То ни у ком случају не значи да не поседују изузетно квалитетну и креативну енергију.

Ове особе живе за љубав, али и од љубави често страдају. На емотивном плану најтеже успостављају равнотежу, ту су најосетљивији и најрањивији. Чини се некада да ове особе дословно посрћу под бременом властитих осећања.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

По правилу, имају дивну и широку душу. Умеју да саосећају са ближњима, удубљују се у њихове проблеме, напросто желе да помогну свима и не штеде себе када су другоме на услузи. Када поцну да се љуте на друге, ту љутњу могу са свим жаром да пренесу и на себе саме. Догађа им се да у одређеном тренутку желе много више него што се то тада може, па је то и најцешци повод за нервирање и испаде беса.

2. Непар – непар – пар

Ове особе су изразито емотивне. Само ту њихову емотивност они тако вешто прикривају, да у појединим моментима и сами поверују како су “оперисани” од осећања. Због тога често остају крајње загонетне за околину. Све док о својим плановима и намерама ове особе не причају или не упознају чак ни своје најближе, све док су на другим темама, за њих “нема зиме”.

Ћутање је за њих права формула и тајна успеха. Уколико проговоре, остаће потпуно незаштицени и многи це им без разлога стајати на путу и покушавати да их угрозе и понизе. То је нека врста кажњавања бољег од стране горег, па особе из ове комбинације морају рачунати на стални живот под маском. 

Уколико им се догоди да се определе за уметничко стваралаштво, неминовно за собом остављају маестрална дела, највише уметничке и естетске вредности.

Прочитајте још: Нисте љубоморни? Ваш нумеролошки код каже супротно

3. Непар – пар – непар

Овим особана суђено је да се у животу исказују као градитељи. Из ове комбинације су регрутовани најпознатије светске архитекте и изумитељи. Опређељивање за остваривање каријере у некој другој области су доста мање.

Ове особе су међу најрепрезентативнијим носитељима хармоније склада и јединства. Код њих има свега што је потребно било којој другој комбинацији и зато се могу успешно уклопити са особама из било које комбинације.


Фото: Pixabay

4. Пар – непар – непар

Ове особе себе сматрају великим практичарима, способним рационалистима и првенствено људима од акције, њима је суђено да латентно нагињу мистицизму и окултним уцењима. Ипак, то им даје предност у односу на оне који су се определили или за материјално или за духовно царство.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Карактеристично је да се особе из ове комбинације могу окушати у свим спортским дисциплинама, најразличитијим учењима и наукама, да нема области у животу која им је страна или недоступна, само је питање њихове жеље. Нико као они није у стању да буде у сваком јелу зачин и то онај који даје коначни, завршни укус и арому.

5. Непар – пар – пар

Ове особе одликује изванредна умереност на емотивном, душевном и духовном пољу, ако и на свим осталим пољима живљења. Предвиђа им се сигуран успех уколико се буду бавили и посветили природним наукама. Може се рећи да су рођени математицари и суптилни физичари, али да се могу са максималним успехом исказати и као свестрани биолози, посвећени ботаничари, аналитични еколози.


Фото: Pixabay

Они никада и ни под каквим условима не дозвољавају себи бурну реакцију, без обзира на одређене ствари и појаве које излазе из круга нормалности и сврсисходности. Делују као да их апсолутно ништа не иритира. То није тачно, већ они успевају све и свакога да доведу на праву меру и право место, па не желе да праве непотребни циркус.

6. Пар – непар – пар

Спољашња хладноћа ових особа само је последица максималне уравнотежености, која омогућава да се у свакој прилици реагује бритко, хладне главе и крајње одмерено и примерено.

Посебно им од руке иду они послови где се тражи организација ширих размера. Само они су у могућности да знају у сваком трену што се догађа на ком делу опсежне акције и увек имају при руци више спремних алтернатива за сваки проблем који може да искрсне. Са лакоћом и ненаметљивом спонтаношцу и сигурношцу знају да наметну своју вољу околини. 

Прочитајте још: Име и презиме нису случајност: Сазнајте шта ваше име говори о вама

7. Пар – пар – непар

Овим особама је ближи и приступачнији физицки свет. То посебно долази до изражаја уколико ове особе одлуче да направе каријеру као лекари, хирурзи, психолози или психијатри. Њихова дијагностика је фантастицна.

Њима као да је суђено да помажу другима и да при томе не воде рачуна о својим интересима. Увек су при руци и спремни да помогну. Немате попуст зато што сте им стари пријатељ, нити лошији третман што вас не познају или су пак са вама у свађи. 

Ова комбинација даје особе које имају врло широко образовање, проистекло из још ширег погледа на свет и фантастицног увида и владања морем тако разнородних подручја, појава и ствари.


Фото: Pixabay

8. Пар – пар – пар

Код ових особа наглашава се пуна окренутост земаљским стварима. Ове особе су свесне својих недовољних потенцијала да саме стварају уметничка дела на вишој инстанци па се задовољавају праћењем и познавањем уметности на највишем нивоу. Ретко се сами упуштају у авантуру уметницког стварања јер су свесни својих домета.

Евентуално их може испровоцирати туди изузетно низак уметницки домет и велицање испразности, па могу из вица да направе врло успешна и оригинална остварења. Но ни таква егзибиција их не може привуци да погазе своју свест и познавање материје и да се одлуче озбиљније да се увуку у оно у чему што по сопственом мишљењу нису дорасли.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.