Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НУМЕРОЛОЗИ ОТКРИВАЈУ: Уколико имате неки од следећи БРОЈЕВА у датуму рођења, очекује вас срећа у новембру

Овим људима че у новембру све ићи од руке

1699182297_Foto-Shutterstock-numerologija-datum-rodjenja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Људи са одређена три броја у датуму рођења, имаће много среће овог месеца.

Ево који су то бројеви:

Број 8

То су одговорни, савесни, озбиљни, поуздани људи који се не плаше тешких задатака и чине све да их безбедно решавају. Други често од њих траже савет и помоц́ и не остају без пажње. Људи са овим бројем имају бриљантну пословну репутацију. Они су у стању да својим радом зараде солидно богатство. Изгледа да не постоји ништа што не могу да ураде

Ови људи на сваки неуспех гледају рационално, виде га као неизбежан део животног искуства. Они умеју да извуку исправне закључке из сопствених грешака и касније имају користи од њих.

Штавише, све потешкоц́е и препреке на путу само их узбуђују и чине да, без штедења труда, дефинитивно постигну оно што желе.

Број 17

То је број мудрости и разума, који често превладава над емоцијама.

Верује се да је ово посебно срец́ан број и да они који га имају у датуму рођења заиста увек сијају. Воле да читају, увек су спремни да ураде нешто ново и повезују свој живот са интелектуалном активношц́у.

Имају снажан потенцијал у науци и проналаску. Они су љубитељи самоц́е и перфекционисти. Њихове негативне особине су тајновитост, страст за дискусијом, сарказам, склоност изолацији, тврдоглавост, раздражљивост.

Број 26

Ниједан други број нема тако јаку енергетску компоненту као овај. Од детињства бирају за себе пут унутрашњег развоја и доброчинства. Материјалне вредности су последње о чему брину, пре свега брину о својој души.

Такви људи су свесни снаге речи, па пажљиво разматрају све што кажу и никада не дају празне савете и препоруке.

Заиста, вреди пажљиво саслушати њихово мишљење - можете бити сигурни да су вец́ проценили све могуц́е последице доношења одређене одлуке. Њихов унутрашњи глас и интуиција их јачају и воде кроз живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas