Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откријте који је ваш СУДБИНСКИ БРОЈ: Нумеролози тврде да расветљава ТАЈНЕ којих ни сами нисте свесни

Судбински број се одређује на основу године рођења

1695213389_shutterstock_1021942534--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Нумерологија крије многе тајне о вама којих нисте ни свесни. Рецимо, последњи број у години вашег рођења може да вам открије будућност, а задире и у ваш карактер и подсвест.

Постоји 5 најосновнијих елемената на свету и то су ваздух, ватра, земља, вода и дрво. Тако да ако сте рођени 1985, изабраћете број 5, па прочитајте који је то елемент у који се овај број и уклапа.

Елемент 1: Метал

(последњи број у години рођења је 0 или 1)

Особе које су рођене под елементом метала веома су јаког карактера. Оне су отпорне, упорне и доследне. Њихова највећа жеља је да живе у љубави.

Веома су праведни, али помало и резервисани. Они тачно знају шта хоће у животу и раде све како би остварили своје амбиције и достигле циљеве.

Њихов недостатак је претерана жеља за влашћу и луксузом, што укључује и новац. Никада вам не толеришу пропусте. Тачније уколико сте мислили да код ових људи имате другу шансу, то није тачно. Зато се потрудите се да не прокоцкате прву.

Елемент 2: Вода

(последњи број у години рођења је 2 или 3)

Особе које су рођене под елементом воде веома су шармантне, емпатичне и допадљиве. Сналажљиви су, маштовити, зато су често успешни у различитим сферама уметности.

Необични су и многе привлачи мистериозност којом зраче као и њихова харизма.

Инстинктивни су, а такође су увек сконцентрисани на детаље и ништа им не промиче, што може бити мала мана. Перфекционизам их понекад кошта додатне бриге и живаца. Код њих све мора бити „под конац“ па имајте то у виду.

Елемент 3: Дрво

(последњи број у години рођења је 4 или 5)

Особе које су рођене под елементом дрвета веома су вредне и самоуверене. Оне су оригиналне, откривању свет око себе, авантуристичког су духа, али и доста креативне. Ове особе не презају од стицања нових искустава и води их радозналост. Боравак у природи их додатно инспирише као и далеке дестинације и путовања. Воде рачуна о другима и нису окренути само себи. Несебичност је њихова главна врлина, тако да ако сте авантуристичког духа, имаћете среће са њима.

Елемент 4: Ватра

(последњи број у години рођења је 6 или 7)

Особе које су рођене под елементом ватре сањају да пропутују свет, што више науче, виде, искусе и осете. Жеља за стицањем нових искустава али и знања их покреће. Они уче целог свог живота. Њихова мана је да пребрзо улећу у нове везе, пребрзо искушавају нове ствари, а често и не размишљају много о последицама. За час полете, па је сваки пад болнији од претходног. Искуство у љубави није нешто што оставља трага на њима, тако да за разлику од стицања толиког знања са свих крајева света, у љубави су увек на почетку.

Врлина је да су веома љубазни, даровити, природни и интересантни, а људи их обожавају. Имате среће ако сте у њиховој близини. Лако се вежу за некога, али такође брзо и губе интересовање. Зато будите оригинални у вези са њима.

Елемент 5: Земља

(последњи број у години рођења је 8 или 9)

Особе које су рођене под елементом земље веома су поуздане и знају увек шта треба да ураде и којим путем треба да крену како би остварили своје амбиције. Амбиција је та која их покреће. Воле ред и дисциплину, тако да су увек организовани и живе по свом плану. Уколико било шта одступа од њиховог животног калупа, тешко ће то уклопити у свој живот. У погледу свега у животу веома су марљиви и детаљни.

Нису неупадљиви, људи их често препознају као необичне и вредне. Мана је да се плаше непознатог. Исто је и љубави, ретко се упуштају у нешто сем ако добро не познају партера. Упознавање и пријатељство ће вас приближити овим особама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas