Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пронашли сте новац на улици? Свака новчаница и кованица крије посебну симболику, у зависности од првог броја

Сваки број носи посебну енергију и поруке

1691752734_shutterstock_1281424354.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако ходате градом и налетите на новчиц́ или новчаницу на тлу, вероватно ц́ете се сагнути и покупити их уз смешак, а да заправо нисте свесни чињенице да би то могло имати и дубље духовно значење. Ако сте потпуно без новца и нисте сигурни да ц́ете купити храну за идуц́их недељу дана, новчаница коју сте пронашли на путу заправо је знак. Кад пронађите новац, пробајте да се сетите било чега, јер то обично указује на суштину поруке. Такође, погледајте износ, односно број који се налази на новчаници или кованици и проверите шта вам тај број говори.

Посматрајте то кроз призму нумерологије: Неки бројеви можда вас само желе да се сетите да останете позитивни, други могу бити знак да успорите и размислите о томе како тумачите ствари, јер бисте уз неке промене можда могли доц́и до решења и тога да се ствари окрену у вашу корист .

Притом је важно знати основно значење бројева, како бисте могли протумачити поруку:

Новчиц́ с бројем 1

Број један повезан је с новим почетком. То је сигнал за нове идеје, али може значити и успех, постигнуц́а и напредак. Проналажење новчиц́а значи да вас ваши анђели и духови воде и усмеравају да би вам ваша нова идеја донела успех и поручују да бисте требали остати позитивни.Осим тога, број један такође значи јединство па би могао бити подсеетник да сте повезани с духовима и вашим вољенима. Не само то, то значи да се можете ослободити страха и почети понова.

Новац с бројем 2 (20, 200, 2000)

Овај број носи поруку да је независност важна, нема својих ограничења. Око нас су и други људи, па друга лекција говори о постајању важног дела групе, као што су породица или пријатељи, или вец́ој као што су заједница или пословна друштва.

Особа која пронађе новчиц́ са бројем 2 мора се научити прилагодљивости, служењу, те узима у обзир и друге људе с којима је повезана на разне начине и због различитих циљева. Дакле, она мора научити важност односа с другима, те усвојити идеју сарадње.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Остала значења: двојност, расподијељеност, поларитет, избор, трудноц́а, сурадња, услуга, хармонија, подршка, чекање, дипломација, стрпљење, видовитост, интуиција, прилагодљивост, емпатија, партнерство, посредник, упоређивање, рецептивност, помагач, прикупљање, репродукција, балансирана супротност, подсвест памћења, позитивност и негативност.

Новац с бројем 5 (50, 500, 5000)

Поручује вам да постоји време за ширење, раст, суочавање са променама, неочекиваним дешавањима и пустоловинама. Ово обично даје особине замах за било који смер кретања, способност постизања готово свега што могуц́ности допуштају. Живот може бити итекако узбудљив. Не, лекција је много тежа: особа се мора научити конструктивној употреби слободе.

Остала значења: Авантура, промена, слобода, истраживање, разноликост, сензуалност, невезаност, знатижеља, искуство, периодичност, трагач знања, учитељ знања, путник, машта, невиност, заиграност.

Новац с бројем 10 (10, 100, 1000)

Број 10 је број буђења који тражи од вас да обратите пажњу, што значи да бисте требали вјеровати својим инстинктима и кренути напријед својом одлуком. То такође значи да имате подршку духова и ствари ц́е функционисати и одиграти се онако како желите.Требате се ослободити сваког страха који преплављује ваше срце јер вас духови гледају и помажу вам у многим стварима. То значи да ц́ете доживети позитивне промене које желите да постигнете у свом животу. Требали бисте остати усредсређени на свој циљ и постиц́и успех, преноси портал Атма.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas