Oglas
· · Komentari: 0

Sutra je 11.11. DATUM OGLEDALA: Jedan od najsrećnijih datuma u numerologiji

Kako da iskopristite pozitivne vibracije za sreću i uspeh...

1668074017_shutterstock_1144733384.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Sutra je datum ogledala, magičan niz 11.11. donosi povoljnu energiju, tvrde numerolozi!

Novembar je mesec kada se polako pripremamo za kraj godine, završavamo započeto i spremamo se za novi početak, novu fazu života. U astrološkom smislu ovaj novembar je počeo pomalo burno jer smo 8. novembra imali pomračenje punog Meseca. Moguće je da je donelo puno promena, ali mnoge od njih, čak iako vam sada tako ne izgleda, zapravo su mnogo važne za vas.

Ipak, svetlo uvek pobeđuje tamu, pa nam tako u novembru stižu i povoljniji dani. Jedan od najsrećnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11. Ove godine 11. novembra imamo ponovo lepu energiju niza 11-11, odnosno magičnog datuma ogledala.

Pročitajte još: Dolazi poslednje POMRAČENJE MESECA u 2022. godini: Ovi horoskopski znakovi suočiće se sa velikim promenama

Šta da uradite 11.11. za sreću i uspeh?

Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je reč o ljuabvnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve "karte otvorene" lakše možete da pronađete kompromis.

Pored toga, 11. novembar je vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima. Danas vredi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir. Možda je vreme da doživite i neke stare ideje kada je reč o poslu i razvoju.

Pročitajte još: Šta nam donosi strastvena Venera u Škorpiji? Uticaće na svakoga od nas

Ovog dana je važno da ostanete smireni i optimistični. Učinite nešto lepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor. Posebno je važno da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolomi naučite kako da ih istaknete i podelite sa drugim ljudima.

11-11 je dan pozitivnih promena, prigrlite svoju šansu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas