Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Приближава се ЊЕГОВО ВРЕМЕ: Чак 4 РЕТРОГРАДНА МЕРКУРА владаће у 2022. години, а први почиње УСКОРО

Стручњаци откривају када нас очекује ретроградни Меркур у 2022. години.

1641476236_mercury-gaff02e5ed_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

У свакој новој години очекује нас нови циклус ретроградног Меркура кроз који морамо да прођемо. Углавном се током дана којима влада ретроградни Меркур стављају црвене заставице упозорења.

Фаза ретроградног Меркура сматра се изузетно хаотичном, тада имамо потешкоћа са комуникацијом и технологијом, наши односи постају лоши, а планови се одлажу и лако кваре.

Ипак, није све тако везано за ретроградни Меркур негативно - овај аспект нас подстиче и да размислимо и уведемо у свој живот промене које ће учинити да се осећамо срећније.

У 2022. години Меркур ће бити ретроградан четири пута, што значи да ћемо "доживети велике космичке промене током целе године", истиче астролошкиња Лиза Стардаст.

Прочитајте још: У каквој су вези 12 АПОСТОЛА са "Тајне вечере" и 12 ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА?

Док Меркур обично иде уназад у само једном елементу годишње, 2022. ће се три од четири енергије појавити у два елемента: ваздуху и земљи. Према Лизи, можемо очекивати да ћемо ове године испитати начин на који поступамо са материјалним стварима стварима и нашим финансијама. Време је за промене на пољу новца!

Датуми када почиње ретроградни Меркур у 2022. години

- од 14. јануара до 3. фебруара - Од 14. јануара до 25. јануара ретроградни Меркур ће боравтити у знаку Водолије; а од 25. јануара до 3. фебруара прелази у Јарца. Преретроградна сенка (што је време пре него што ретроградана фаза званично почне, када већ можемо да осетимо утицај) почеће 29. децембра 2021, а постретроградна сенка се завршава 23. фебруара.

- од 10. маја до 3. јуна - Од 10. маја до 22. маја ретроградни Меркур боравиће у Близанцима; од 22. маја до 3. јуна прећи ће у Бика. Преретроградна сенка почеће 25. априла, а постретроградна сенка завршава се 18. јуна.

- од 9. септембра до 2. октобра - Од 9. септембра до 23. септембра ретроградни Меркур ће бити у Ваги; од 23. септембра до 2. октобра биће у Девици. Предретроградна сенка почеће 22. августа, а постретроградна сенка се завршава 16. октобра.

- Од 29. децембра до 18. јануара 2023. у Јарцу - Преретроградна сенка почиње 12. децембра, а постретроградна сенка завршава 23. фебруара 2023. године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas