Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљиво

Сазнајте ко шта сања: Да ли знате да ваш ХОРОСКОПСКИ ЗНАК утиче на ВАШЕ СНОВЕ?

​Према аустријском неурологу Сигмунду Фројду, снови представљају прикривено испуњење потиснуте жеље. С обзиром на то да је то истина, оно што видимо у својим сновима може укључивати све оне жеље и жеље које су још увек неостварене у стварности

1647267568_woman-gda22f3363_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Понекад наши снови укључују и наше страхове и фобије које покушавамо да потиснемо у свом активном стању ума. Све у свему, снови су фасцинантни и прилично необични у исто време. Ево погледа шта ће сваки хороскопски знак највероватније сањати више пута.

Прочитајте још: Најбоље КАРИЈЕРЕ за жене према хороскопском знаку: Ко су одличне предузетнице, а ко психолози?

Водолија: 

Обично доста сањате о пријатељима и блиским људима око себе. Преморавате одређене ситуације изнова и изнова у сновима и односе са неким особама. Такође Водолије су подложне да сањају да су изневериле некога или да су константно игнорисане од стране других. Још једна карактеристична ствар за водолију, да поред живописних и уврнутих снова, сањају и лепе снове, где је свет идеализован и много лепше место за живот. 

Ован: 

Ви имате врло такмичарски дух и природу и желите победити у свему и бити најбољи у ономе што радите. Самим тим, није неретко да се дешава да у сновима сањате или да добијате нешто велико или да губите нешто велико, осцилације могу бити велике што се подудара са вашим темпераментом. Пошто Овнови углавном воле и адреналин, могу сањати о ситуацијама где би им се значајно подигао ниво адреналина у крви. 

Рак: 

Ви верујете само у љубав и породицу. Пошто сте врло емотивни, ваши снови могу бити толико живописни, да ће вам и расположење након што се пробудите зависити од тог сна. Ракови често могу имати снове о томе да имају децу, жене ракови да су трудне, да се венчавају и слично. Такође, ракови не воле да буду усамљени и да се осећају несигурно, тако да снови о провалама или њиховој угрожености могу да се појаве као ноћне море. 

Јарац: 

Овај хороскопски знак је доста окренут ка каријери, репутацији, постизању виших циљева. Самим тим снови могу да имају два смера - или да остварујете све то или ноћну мору - како губите све што имате. С обзиром да је код овог знака жеља за успехом толико јака, углавном ће снови бити оријентисани на моћ и богатство. 

Близанци: 

Ви сте слободног духа и волите да живите по својим правилима. Тако да ноћна мора овог знака јесте да није у могућности да потрчи и да се склони из неодговарајуће ситуације. Близанци су врло дружељубии и воле да упознају нове људе, те вам се то може рефлектовати и у сновима да стално обављате неку комуникацију са неким изнова и изнова. 

Лав:

Ви волите центар пажње, славу и обожавање. Врло често овај знак може сањати да се дружи са познатима или да је чак и он/она сама позната личност. Ви можете сањати углавном све у суперлативу што се тиче вас и како вас други обожавају и гледају. Ноћна мора за лава јесте игнорисање и неприхватање, те ће ти снови врло потрести овај знак. 

Вага:

Ви волите да сте окружени људима у животу и врло често можете сањати или да се лудачки заљубите у  некога у сну или да сте тотално емотивно повређени и растројени. С обзиром да ви волите лепе ствари и естетика вам много значи у животу, можете често сањати снове који се понављају: да сте изашли у град лоше обучени или лоше ошишани и да нисте задовољни својим изгледом. 

Риба: 

Ви сте хировити и мистични, али и врло емотивни. Вероватно ћете сањати чудна, фантастична бића. Фасцинирани сте свим што је паранормално, волите да истражујете на тему свега ванземаљског и врло често можете сањати мртве вољене особе или пројектовати шта год желите у својим сновима. 

Стрелац: 

Ви волите авантуре и да истражујете нове ствари, што ће се одразити и на ваше снове и сањаћете многа нова места и авантуре где нисте били. Овај знак повезан је често са сновима о летењу који се често понављају. 

Бик: 

Ви имате много страхова што се тиче међуљудских односа, зато можете често сањати да варате неког или да сте преварени од стране некога. Пошто сте врло сензуални, врло често сеx може да вам се појављује у сновима. 

Девица:

С обзиром да волите перфекцију и детаље, ваши снови су невероватно живописни и испуњени са мноштво детаља. С обзиром да сте врло вредни, можете често имати снове који се понављају како одлазите на посао и обављате своју дневну рутину. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas