Oglas
· · Komentari: 0
zanimljivo

Saznajte ko šta sanja: Da li znate da vaš HOROSKOPSKI ZNAK utiče na VAŠE SNOVE?

​Prema austrijskom neurologu Sigmundu Frojdu, snovi predstavljaju prikriveno ispunjenje potisnute želje. S obzirom na to da je to istina, ono što vidimo u svojim snovima može uključivati sve one želje i želje koje su još uvek neostvarene u stvarnosti

1647267568_woman-gda22f3363_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ponekad naši snovi uključuju i naše strahove i fobije koje pokušavamo da potisnemo u svom aktivnom stanju uma. Sve u svemu, snovi su fascinantni i prilično neobični u isto vreme. Evo pogleda šta će svaki horoskopski znak najverovatnije sanjati više puta.

Pročitajte još: Najbolje KARIJERE za žene prema horoskopskom znaku: Ko su odlične preduzetnice, a ko psiholozi?

Vodolija: 

Obično dosta sanjate o prijateljima i bliskim ljudima oko sebe. Premoravate određene situacije iznova i iznova u snovima i odnose sa nekim osobama. Takođe Vodolije su podložne da sanjaju da su izneverile nekoga ili da su konstantno ignorisane od strane drugih. Još jedna karakteristična stvar za vodoliju, da pored živopisnih i uvrnutih snova, sanjaju i lepe snove, gde je svet idealizovan i mnogo lepše mesto za život. 

Ovan: 

Vi imate vrlo takmičarski duh i prirodu i želite pobediti u svemu i biti najbolji u onome što radite. Samim tim, nije neretko da se dešava da u snovima sanjate ili da dobijate nešto veliko ili da gubite nešto veliko, oscilacije mogu biti velike što se podudara sa vašim temperamentom. Pošto Ovnovi uglavnom vole i adrenalin, mogu sanjati o situacijama gde bi im se značajno podigao nivo adrenalina u krvi. 

Rak: 

Vi verujete samo u ljubav i porodicu. Pošto ste vrlo emotivni, vaši snovi mogu biti toliko živopisni, da će vam i raspoloženje nakon što se probudite zavisiti od tog sna. Rakovi često mogu imati snove o tome da imaju decu, žene rakovi da su trudne, da se venčavaju i slično. Takođe, rakovi ne vole da budu usamljeni i da se osećaju nesigurno, tako da snovi o provalama ili njihovoj ugroženosti mogu da se pojave kao noćne more. 

Jarac: 

Ovaj horoskopski znak je dosta okrenut ka karijeri, reputaciji, postizanju viših ciljeva. Samim tim snovi mogu da imaju dva smera - ili da ostvarujete sve to ili noćnu moru - kako gubite sve što imate. S obzirom da je kod ovog znaka želja za uspehom toliko jaka, uglavnom će snovi biti orijentisani na moć i bogatstvo. 

Blizanci: 

Vi ste slobodnog duha i volite da živite po svojim pravilima. Tako da noćna mora ovog znaka jeste da nije u mogućnosti da potrči i da se skloni iz neodgovarajuće situacije. Blizanci su vrlo druželjubii i vole da upoznaju nove ljude, te vam se to može reflektovati i u snovima da stalno obavljate neku komunikaciju sa nekim iznova i iznova. 

Lav:

Vi volite centar pažnje, slavu i obožavanje. Vrlo često ovaj znak može sanjati da se druži sa poznatima ili da je čak i on/ona sama poznata ličnost. Vi možete sanjati uglavnom sve u superlativu što se tiče vas i kako vas drugi obožavaju i gledaju. Noćna mora za lava jeste ignorisanje i neprihvatanje, te će ti snovi vrlo potresti ovaj znak. 

Vaga:

Vi volite da ste okruženi ljudima u životu i vrlo često možete sanjati ili da se ludački zaljubite u  nekoga u snu ili da ste totalno emotivno povređeni i rastrojeni. S obzirom da vi volite lepe stvari i estetika vam mnogo znači u životu, možete često sanjati snove koji se ponavljaju: da ste izašli u grad loše obučeni ili loše ošišani i da niste zadovoljni svojim izgledom. 

Riba: 

Vi ste hiroviti i mistični, ali i vrlo emotivni. Verovatno ćete sanjati čudna, fantastična bića. Fascinirani ste svim što je paranormalno, volite da istražujete na temu svega vanzemaljskog i vrlo često možete sanjati mrtve voljene osobe ili projektovati šta god želite u svojim snovima. 

Strelac: 

Vi volite avanture i da istražujete nove stvari, što će se odraziti i na vaše snove i sanjaćete mnoga nova mesta i avanture gde niste bili. Ovaj znak povezan je često sa snovima o letenju koji se često ponavljaju. 

Bik: 

Vi imate mnogo strahova što se tiče međuljudskih odnosa, zato možete često sanjati da varate nekog ili da ste prevareni od strane nekoga. Pošto ste vrlo senzualni, vrlo često sex može da vam se pojavljuje u snovima. 

Devica:

S obzirom da volite perfekciju i detalje, vaši snovi su neverovatno živopisni i ispunjeni sa mnoštvo detalja. S obzirom da ste vrlo vredni, možete često imati snove koji se ponavljaju kako odlazite na posao i obavljate svoju dnevnu rutinu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas