Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Освежење

"Ауди" подмладио свој популарни СУВ (ФОТО)

Још атрактивнији, ефикаснији и боље опремљени теренац у продаји од ове јесени

1594036651_NASLOVNA.jpg
Фото:"Ауди"
Oglas

"Аудијев" модел "Q5" је један од најбоље продаваних СУВ возила на тржишту. Сада је овај ауто гигант освежио модел из премијум средњег сегмента и учинио га дизајнерски атрактивнијим уз побољшања на свим нивоима. 

Нови дизајн је агресивнији са оштријим ивицама. Ту су и нове светлосне, наравно ЛЕД групе. Прецизније речено "Ауди" је први у свету уградио "ОЛЕД" технологију која је изузетно ефикасна и која је омогућила дизајнерима "Аудија" да другачије креирају светлосне групе од уобичајених. 

Фото:"Ауди"

Ту је и палета од 12 боја, а новитети су "дистрикт зелена" и "ултра плава". Унутрашњост је такође рестилизивана, измењена, осавремењена, са новим, још квалитетнијим материјалима. Ту је и ММИ тач-скрин дисплеј са акустичним фидбеком. Купци могу да бирају измеђи три верзије унутрашњости.
"Ауди Q5" је сада  дужи 19 мм (4.680 мм), широк је 1.890 мм, висок 1.660 мм. Међуосовинско растојање је 2.820 мм, а пртљажни простор се са стандардних 550 литара повећава на 1,550 литара обарањем наслона задње клупе. Уграђена је трећа генерација "Модуларне инфотејтмент платформе" која је десет пута снажнија од претходне верзије. Екран система има 12,3 инча дијагоналу. Наравно у понуди је и хед-ап дисплеј као и све функције на обручу управљача.

Прочитајте још: НЕОДОЉИВА БОМБОНА: Најпопуларније возило које је "Фијат" направио данас слави 63. рођендан! (ФОТО)

Не треба ни набрајати шта све од система асистенције возачу овај нови СУВ има јер буквално, ако нешто и нема у стандардном пакету опреме, има у опционалним. Тако да је "Ауди2" и даље - "Ауди"!

Фото:"Ауди"

Верзија са мотором 4 ТДИ има потрошњу од свега 5,4 литра дизела на 100 километара са 204 КС и 400 нм обртног момента. Милд хибрид систем помаже значајном смањену потрошње горива и нижој емисији штетних гасова. Убрзање од 0-100 километара на час је за 7,6 секунди а максимална брзина је 222 километра на час. У понуди је и снажнији В6 ТДИ као и 2.0 ТФСИ бензинац са четири цилиндра у комбинацији са плаг-ин хибридним системом.

Прочитајте још:Погледајте којих 10 аутомобила највише купују Европљани!

Овај "Ауди" се прави у сан Хос Чиапа фабрици у Мексику и појавиће се на тржишту крајем јесени.
Почетна цена у Немачкој је 48.700 евра!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas