· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

Путинова ЗВЕР кошта право богатство и вреди сваку рубљу! (ВИДЕО)

Ово луксузно возило могу да приуште малобројни, али када га видите на улици знате ко је у њему!

1620825774_Depositphotos_281447158_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

После сваке Параде победе која се одржава у Москви 9. маја, све очи су упрте у два аутомобила којим министар Сергеј Шојгу стиже из Кремља и прима рапорт од московског генерала.

Прочитајте још: Живаши је дизајнирао "Mark V" и до данас је једини ауто са позлаћеним логом (ВИДЕО)

То је нова руска председничка лимузина Владимира Владимировича Путина који користе изузетне ВИП личности. Возило производи бренд "Aurus", што укратко значи "Russia’s Central Scientific Research Automobile and Automotive Engine Institute“.

Кошта 270.000 евра, али вреди сваку рубљу!

Модел аутомобила се зове "Senat" и могу да се бирају две варијанте - са краћим и дужим међуосовинским растојање. И наравно, могу да га купи само они који имају довољно новца, јер "аурус сенат" кошта 270.000 евра, што га сврстава међу најскупље аутомобиле на свету.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurus Senat (@aurus_senat)

Прочитајте још: Данас их зову ОПАСНОСТ на путу, а некада су се власници овог белог аута поносно ШЕПУРИЛИ

У креирању возила учествовао је и "Rolls-Royce". Стандардни аутомобил има осовиснко растојање  од  5.630 mm у дужини, а међуосовинско је 3.300 mm. Чувени "Rolls-Royce Phantom" има растојање од 5.762 mm у дужини и међуосовинско од 3.552 mm.

За 6 секунди убрзава до 100-тке!

"Сенат" је дефинитивно возило за предсенике, а унутрашњост је са кожним пресвлакама и дрвеним детаљима. Инструмент табла је, наравно, дигитална.

У понуди су доступне две погонске линије укључујући V8 агрегате запремине 4,4 литара и електрични мотор. Мотори развијају 590 ks, а аутоматски мењач је деветостепени, па могу да убрзају до стотке из места за мање од шест секунди!

Прочитајте још: Возило по мери КРАЉИЦЕ: Вози у 95. години и нико не сме да јој тражи ДОЗВОЛУ!

Постоји и престижнија варијанта са V12 мотором запремине 6,6 литара коај ствара 848 ks, што је више од легендарног возила "Phantom" који развија 563 ks.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.