· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Променио мрежу: Да ли сте видели ПУТИНА као "Тиктокера"? УРЕНЕБЕСНО! (ВИДЕО)

Да ли је ово прави профил на Тик Току - то је питање које мучи милионе људи!

Владимир Владимирович Путин се враћа кући, изува ципеле и обува папуче, прави сендвич са мортаделом, сипа воду у лавор за уморна стопала и у пижами гледа телевизију. Урнебесно!

Прочитајте још: Стефан Немања САН сваке ИНФЛУЕНСЕРКЕ: Данима смо са градилишта растеривали људе који су хтели да се СЛИКАЈУ

Профил @1facerussia има више од три милиона пратилаца, професионално су едитоване слике, па  заиста,  да ли је то Путинов профил?

@1facerussia

Смотрите, как я запел.... ##аквадискотека ##всесовпаденияслучайны ##такойжекаквсе

♬ оригинальный звук - Первое лицо

Председник Руске Федерације ђуска подвезане кошуље уз музику из 80-их некадашњег великог хита "Pump Up The Jam" групе The Hit Crew. Пошто је музичка подлога наступа углавном из 20 века попут RUN DMC, Владимир Путин на крају једног виде каже:

Чији је Тик Ток?
Власник Тик Тока је кинески милијардер Џанганг Јиминг.

- Није важан тренд, важно је ко је изводи - каже Путин.

Путин ђуска уз хит музику 80-их.

На другом посту Владимир Путин игра и објављује слику из младости, што је тренд међу "тиктокерима".

Тик Ток користе Трамп и Бајден.

Ово није први случај да се неки председник појављује на глобалној мрежи Тик Ток, јер су ову апликацију користили и председнички кандидати САД Доналд Трамп и Џо Бајден. После блокирања многих профила на Фејсбуку и Твитеру сви су логично претпоставили да је Владимир Путин намерно почео да "подиже" профил на новим мрежама.

Прочитајте још: ПЕТ чињеница о Стефану Немањи које нисте знали, а једна у вези са Светим САВОМ је ШОКАНТНА

Ипак, овај профил је лажан, односно не припада председнику Руске Федерације. Наиме, ни један званичник ове земље нема профил на Тик Току, популарној друштвеној мрежи међу младима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.