Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Признање

"Хонда" је освојила многе трофеје, али никад ОВАКВО признање! (ФОТО)

Мотоцикл "фајерблејд" и електрични аутомобил јапанске компаније уврштени у поставку музеја у Есену у Немачкој

1595917861_honda-rd-naslovna.jpg
Фото:"Хонда"
Oglas

Јапански индустријски гигант "Хонда" освојила је многе светске шампионате на два и четири точка, бројна признања и трофеје, али никада до сада се није десило да се у "Музеју дизајна Ред дота" изложе два модела!

То је невероватно признање за дизајн које је обрадовало, кажу у "Хонди" све попут освајања титуле шампионата света Формуле 1!

Модели који су изложени су моторцикл "хонда ЦБР 1000 РР фајерблејд СП" и електрични аутомобил "хонда е"!

Експерти дизајна су одушевљени "хонмдом е" и кажу да је она суштина аутомобила будућности. Савршен дизајн, чистих линија, футуристички и веза са садашњим тренутком су нешто што превазилази све досадашње виђено на овом пољу.

Фото:"Хонда"

Супербајк је препознат као ванвременски дизајн који је изузетно уклопљен са вансеријским перформансама. То је доказ, тврде водећи дизајнери Ред дота, компаније која је најеминентнија на пољу дизајна, да је могуће направити прекрасне машине а да се то не уради на уштрб перформанси.

Прочитајте још: Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

Ова два модела "Хонде" су изложена у централном делу Музеја дизајна Ред дота заједно са још 76 производа који су проглашени најбољне дизајниранима у 2020. Музеј је реновиран, урађена је спектакуларна поставка и биће приређена и специјална изложба. Музеј који се налази у Есену у Немачкој оба модела "Хонде" излагаће и у оквиру специјалне поставке "Паметни производи".

Фото:"Хонда"

- "Хонда е" није само електрични аутомобил.Она је много више - каже Петер Зец, директор "Ред дота" - Она је суштина модерног индустријског дизајна и најбоља је од најбољих. А у жирију који је изгласао моторцикл "фајерблејд" за најбољи имали смо и бивше професионалне мотоциклисте. То довољно говори да је ова лепотица на два точка нешто што све оставља без даха и када је дизајн и када су перформансе у питању.

Прочитајте још: "Мерцедес" слави 40. година свог "Папамобила", а ми подсећамо: ПАПА И У АУТУ ИЗ КРАГУЈЕВЦА! (ВИДЕО)

У јапанском гиганту нису крили огромно задовољство успехом својих модела.
- Ми смо креирали нову релацију између људи и наших модела. Ово је наша визија која је само показатељ правца у којем идемо. Ми смо једноставно одушевљени овим признањем и изузетно смо поносни што се налазимо у овом музеју - каже Макото Иваки извршни креативни директор "Хонде".             

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas