· · Коментари: 0

Дијета Ане Бекуте: Певачица за само ТРИ месеца смршала 12 килограма, а ево како је изгледао њен јеловник

Популарна певачица успела је да линију доведе до савршенства

1670836118_ana-bekuta.jpg
Фото: Атаимагес

Ана Бекута, која важи за веома лепу и неговану жену, дуго се борила са вишком килограма, који су, како је и сама истицала, представљали проблем.

Прочитајте још: Јеловник Анастасије Ражнатовић: Исхрана која јој је помогла када се УГОЈИЛА 20 килограма - "На мени је све пуцало"

Она је почетком 2019. године одлучила да потпуно промени начин исхране и самим тим избори се са килограмима који су јој годинама представљали проблем.

- Ето, памтим и датум када са решила да се ухватим у коштац са тим - рекла нам је певачица и додала:

- Приметила сам да теже дишем, да ме килограми гуше - рекла је Ана која истиче да килограми нису утицали на њено самопоуздање, јер није имала времена тиме да се бави, а публика јој није замерала промене.

 

Највећу подршку током режима исхране имале од свог партенера Милутина Мркоњића.

Јеловник Ане Бекуте

Доручак:

Црвено воће са овсеном кашом
На свака три сата неколико колутова ананаса или једна осмина лубенице

Ужина:

Сок од црвеног воћа

Ручак:

Телетина са прокељом

Друга ужина:

Салата од краставаца

Вечера:

Пилећа супа која се брзо спрема

За три месеца је изгубила 12 килограма, а она је на месец дана почела да губи два до три килограма.

Ана је истакла да је јако битна мотивација и да је човек одлучан:

- Када нешто решим, ли то радим или се не упуштам у то - поручила је Ана Бекута, преноси Жена Блиц.

Прочитајте још: Руска нутриционисткиња Ана Ивашкевич саветује: Како изгубити тежину на популарним МОНО ДИЈЕТАМА

Певачица је истакла да није имала потребу за слаткишима, а да је овим начином исхране, регулисала висок крвни притисак и крвну слику.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.